Lányok, vélemény, tapasztalatotok van a Tampaxról? Mennyire megbízható?
Azért jó, mert fiatalként rossz az ujjaddal magadban turkálni, véres az ujjad stb. A Tampax műanyag része megy be csak, ez nyugalmasabb esemény egy tini számára. A helyét is jobban megtalálja meg jól csúszik a műanyag, hiszen belül véres vagy, jó csúszós véres lesz a műanyag, szóval kezdőként, megérezni ezeket a furi dolgokat jó vele gyakorolni és nem tapad nem karistol mint egy sima pamut tampon. Ami könnyen csúszik az csak az o.b. legdrágább tamponjai, ha van rá pénz.
Ezen kívül azt azért elmondom, pici vékony a Tampax, egy felnőttebb nő hüvelye nagyobb vastagabb, úgymond elveszik benne és kevés vért is tud felfogni. Csak akkor jó, ha épp 1-2 órára gyors be kell raknod valamit, vagy nem tudsz kezet mosni és arra akkor jó mert tisztább. De igazi tároló képessége az igazi tamponoknak van, amik kemény tömött pamutok.
Meg fogod látni a Tampax egy laza, puha anyagköteg csak, azért hogy tiniként ne érezd és ne ijedj meg, hogy úristen mi az a kemény belül, mert pár igazi tampon azért kemény az elején míg nem szív vért, de ez ilyen dolog, ahhoz hogy sok órát bírjon, ahhoz keménynek kell lennie először.
Szóval ez ilyen hozzászoktatásnak jó, de később úgyis rendes nagy tamponra fogsz szavazni.
Ezen kívül nem etikus, hogy egyesével műanyag a tokja és egyesével fóliás, ez környezetszennyezés, hulladéktermelés. A jövő a szilikon kehely, de az olyan 20 éves kortól ajánlott.
A felhelyezés pedig olyan, hogy vagy megtalálod vele először a jó helyét, de mikor kihúzod a műanyagot, onnan az már ott van ahol van. Alaktalan anyagköteg amint mondtam és nem mozgatható már az ujjaddal, mert nem kemény, nincs alakja. ez, hogy felveszi a hüvely alakját testmozgás során ülés során, ez sajnos ezt is jelenti, hogy nincs merev alakja, nem tudod helyezgetni utána, ha mégis kényelmetlen. Ki kell venned, kidobni és újat elpazarolni.
Végülis nem nagyon számít, hogy milyen drága, de ha kell, akkor lehet más tampont próbálok ki.
Csak azért is érdekelt a ti véleményetek, mert ugye reklámozzák a Tampaxot, hogy "Mennyire kényelmes, esztétikus és biztonságos", ugyanakkor a ti véleményetekre, tapasztalataitokra is kíváncsi voltam, hogy mennyire fedi a valóságot.
Minden esetre köszi a kielégítő válaszotokat! ^^
Szerintem borzasztó.
Én külföldön élek, itt nagyon menő, ob szinte nincs is, csak olcsóbbak.
Otthonról hozok mindig egy szatyornyi obt. Egyszer vettem tampaxot 1dbt feltettem, többet se.
"Alap esetben, más rákényszerítő külső ok nélkül, nem feltétlen szeret tizenévesen magában turkálni senki"
Senki? Te nagyon el vgy tévedve, nem tudom melyik században világosítottak fel téged, de a lányok jelentős része, valószínűleg többsége, szeret turkálni magában. :D Konkrétan 12 éves korom óta "turkálok magamban" élvezeti okokból, egy évvel később meg a tampont is elkezdtem. A baráti körömben a lányok közül többen is fésűvel, spray-s dobozzal maszturbáltak mielőtt valaha szexeltek volna... a tampont se a szüzesség elvesztése után kezdte egyikünk sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!