Méh mögött elhelyezkedő petefészek?
Előtörténet az, hogy nagyon erős alhasi fájdalmakkal mentem kórházba, majd magándokikhoz.
Szokatlan szerkezetű cisztát/alakot találtak a jobb oldali petefészkemnél.
Volt tipp, hogy méhen kívüli terhesség, amit vérvétellel és teszttel kizártunk. Anyagcserezavarra is tippelt az egyik doki.
Míg végül az lett a végső megállapítás, hogy megcsavarodott a petefészek ciszta, és az okozott fájdalmat.+pcos
Kétszer görcsöltem be, kerek 4 hét különbséggel, mindkét alkalommal hajnali 3-4 körül, hátfájást követően.
Összesen 11 dokinál voltam, szinte mindenhol eltérő vélemények voltak.. műtsenek, ne műtsenek.. végül elvileg felszívódott
Utoljára 3 hónapja volt rendes mensim, azóta csak pecsételő vérzés szerűség
Korábban azt is mondták, hogy meg van duzzadva a petefészkem, nyomta a méhemet és azért görcsöltem.
Legutolsó konzultáción azt mondta a doki, hogy a jobb oldali petefészkem a méhem mögött van. Megoldás: fürdősóban fürödni, majd 2-3 percig ugrálni, hogy visszatérjen a helyére
Két görcsölés között pokoli feszülő fájdalom, egészen a térdemig nyomta a lábamat és az alhasamat a fájdalom
Nem hatott se nospa, se algopyrin (kórházi cseppes verzió fél óráig segített valamit), se algoflex
Egyedül a tramcet tabletta segített ami elég erős, úgy tudom műtétek után adják a páciensnek..
Ennyi vizsgálat és orvos után már reménytelen és csalódott vagyok, hogy mindenhol mást hallottam..
Utolsó mensi óta néha van feszülő vagy görcsölő fájdalom+pecsételő vérzés
Volt már valakivel ilyen, hogy a petefészke a méhe mögött volt? Mi lett a vége?
Ja, és hasi uh-n se látták, mert elvileg a méh mögött van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!