Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért lehet ilyen érzékeny a...

Miért lehet ilyen érzékeny a csiklóm most?

Figyelt kérdés

Előbb éreztem, fel vagyok izgulva, gondoltam gyorsan masztizok.

A héten menstruáltam, magamhoz sem nyúltam közben.

Most hogy elkezdtem, érzem nem esik jól, mert a csiklóm szokatlanul érzékeny.

Ez még esetleg a menstruáció miatt lehet?

júl. 27. 08:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
27%
#11 te nőgyógyász vagy?
júl. 27. 17:37
 12/24 anonim ***** válasza:
67%

Nem szivi, hanem nő, aki ismeri a testét :)

júl. 27. 17:45
 13/24 anonim ***** válasza:
61%

#13 oké max a sajátodat ha ismered. Ezek alapján nem zárhatod ki, hogy a kérdezőnek akut egészségügyi gondja van!

Azért mert nő vagy, nem feltétlen vagy szakértője a női testnek...

júl. 27. 18:11
 14/24 A kérdező kommentje:
Pedig jobban megbízok egy tapasztalt nő válaszában, mint a szűz kisfiúk trollkodásában...
júl. 27. 18:34
 15/24 anonim ***** válasza:
26%

Oké kérdező, de egy biztos: Ha orvoshoz mész és azt mondja semmi bajod, azzal nem veszítesz.

Egyébként sajnos láttam már "tapasztalt nőt" büdi vaginával. Csak mivel neki mindig is olyan volt, fel sem merült benne hogy gond van. Volt. Kapott rá gyógyszert (szájon át szédőset is)

júl. 27. 18:41
 16/24 A kérdező kommentje:
Járok fél évente orvoshoz mióma miatt kontrollra. Lassan esedékes, majd megyek úgyis.
júl. 27. 19:07
 17/24 anonim ***** válasza:
77%
Szuper! Mármint nem a mióma, hanem hogy felelősségteljesen gondolkodsz. Szedsz jelenleg gyógyszert?
júl. 27. 19:23
 18/24 anonim ***** válasza:
66%

Úgy bírom az olyan kommenteket,amik bizonygatják, hogy beteg vagy. Közben meg úgy tűnik, mégcsak nem is nő vagy nőgyógyász a válaszoló.

Nekem akármilyen betegségem volt, soha nem hatott ki az orgazmuskészségemre. Hiába volt gombám, a csiklóm köszöni szépen, jól volt.

júl. 27. 19:26
 19/24 anonim ***** válasza:
19%
Kérdező, ez a gyakorikérdések oldal! Nem egészségügyi tanácsadás és tudományoskodás! Ne sírj, hogy privátokat kapsz. Ez egy komolytalan oldal.
júl. 27. 22:03
 20/24 anonim ***** válasza:
29%
ha olvasás nélkül ment a 10 privát a kukába, akkor nem tudom, honnan tudod, mi volt bennük. még segítő szándékkal is írhatták egyiket-másikat. Inkább látogass olyan oldalt, ahol nincs privát üzenet funkció, ha ez zavar.
júl. 27. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!