Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért lehet ilyen érzékeny a...

Miért lehet ilyen érzékeny a csiklóm most?

Figyelt kérdés

Előbb éreztem, fel vagyok izgulva, gondoltam gyorsan masztizok.

A héten menstruáltam, magamhoz sem nyúltam közben.

Most hogy elkezdtem, érzem nem esik jól, mert a csiklóm szokatlanul érzékeny.

Ez még esetleg a menstruáció miatt lehet?

júl. 27. 08:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
91%

Néha velem is előfordul, hogy menstruáció után nem esik olyan jól. Szerintem azért még próbálkozz, csak sokkal gyengédebben.

Nekem ilyenkor nincs olyan nagy orgazmusom, mint szokott, de sokkal tovább "tart" vagy nem is tudom :D Minden esetre megéri.

júl. 27. 09:35
 2/24 anonim válasza:
15%
Mivel ritka errefelé a nőgyógyász, így tanácsos lenne egyet személyesen felkeresni.
júl. 27. 09:36
 3/24 A kérdező kommentje:

#2: Rendben, köszönöm Neked! :)

10 privit kaptam, az összes ment a kukába olvasás nélkül, úgyhogy kár a gőzért.

júl. 27. 09:58
 4/24 anonim ***** válasza:
89%
Néha olyan, mint amúgy a férfiaknak is. Nekem is néha túl érzékeny.
júl. 27. 10:02
 5/24 anonim válasza:
28%

„10 privit kaptam, az összes ment a kukába olvasás nélkül, úgyhogy kár a gőzért.”

A szexualitás kategóriában ne csodálkozz! Ha az ilyen kérdéseket legközelebb az egészség kategóriába írod ki, akkor kevesebb lesz.

júl. 27. 10:02
 6/24 A kérdező kommentje:

#6: Azért az elég szomorú, hogy ebbe a kategóriába nem szabad kérdést kiírni, mert egyből megtámadják az embert perverz privátokkal.

Szerintem aki valóban a kérdésre akar válaszolni, az meg tudja írni itt is.

júl. 27. 10:49
 7/24 anonim ***** válasza:
37%
Ha ilyen formában teszed fel a kérdést egy ilyen komolytalan helyen, akkor ne csodálkozz, hogy a tomboló hormonnal bíró tizenévesek írogatni fognak. KB. mint amikor a sikátorba egy falatnyi ruhában sétálgat a lány és csodálkozik ha valami perverz elkapja és bevágja neki a lompost.
júl. 27. 15:55
 8/24 A kérdező kommentje:

Nem vagyok egy nagy gyakoris, ezért nem gondoltam, hogy nem szabad kérdést feltenni. :D Meg attól kell félni, hogy tizenévesek (?) letámadnak priviben. Ez nem rám nézve szégyen ne haragudj.

Főleg egy két válasz itt is mekkora tahótól érkezett. Hát eddig se voltam nagy látogatója az oldalnak, ezután sem leszek.

júl. 27. 16:21
 9/24 anonim ***** válasza:
23%
Lehet van egy kis fertőzés, gyulladás vagy gomba. Mindezek szüzen is tudnak boldogítani, sajnos.
júl. 27. 17:09
 10/24 anonim ***** válasza:
65%

Semmi köze hozzá 10es.

Néha ilyen, semmi gond nincs ezzel.

júl. 27. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!