Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, lányok! Pár napja valamié...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok! Pár napja valamiért érzékenyebb a csiklóm, mint általában. Ez normális? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Picit megijesztett a dolog, mert igazából nem tudom ez e a normális, vagy valami gond van, mennyire kéne érzékenynek lennie. Nem volt még szexuális kapcsolatom és eddig szinte 'észre sem vettem', hogy a csiklóm ott van. Persze mindig érzékeny volt, ha megdörzsöltem, de most valahogy még inkább. Néha picit bizsereg, ha megnyomódik, vagy hason fekszem, ami zavar, mert nem tudom miért és eddig ez nem történt. És már-már inkább kellemetlen érzés, ha felhúzódik az a kis bőr és közvetlenül a csiklóhoz érek hozzá, vagy fürdés után megtörlöm magam a törölközővel, vagy ha a wc-n kitörlöm és súrolja a wc-papír. Nem fáj, attól messze van, de kellemetlen, és bizonytalan vagyok, teljesen normális e, amit érzek. Tudnátok tanácsot adni?

(Kérem, a pasik kíméljenek a kéretlen megjegyzésektől és privát üzenetektől!)

#csikló #nők/lányok
2022. ápr. 16. 22:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem teljesen értem miért ebbe a kategóriába írtál, de mindegy.

Önkielégíteni szoktál? Az nem fáj, nem kellemetlen?

Ez az érzés annál rosszabb/kellemetlenebb?

Piros?

Stb stb.

Ha úgy erzed valami nem oké, menj nőgyógyászhoz.

2022. ápr. 16. 22:17
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia! Hasonló kérdéseket ebben a kategóriában vannak, ezért gondoltam, hogy ide írok.

Nem szoktam önkielégíteni, és a kellemetlentől nem rosszabb az érzés, csak mintha egy túl érzékeny területet éreintenék. Egyáltalán nem piros és semmi olyasmi, ami bármi problémára mutatna, ezért vagyok bizonytalan, normális e.

2022. ápr. 16. 22:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak te magad tudod eldönteni ha az eddigiekhez hasonlitod az érzékenységét (és annak jellegét!!). Ha esetleg kellemetlenné, fájdalmassá válik, bevörösödik az rossz. Keress dokit. Ha ma nem pont olyan mint tegnap, az nem jelent semmit, természetes.
2022. ápr. 16. 22:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem érzem úgy, hogy bármi baj lenne, csak nem tudtam normális e nőknél, hogy néha érzékenyebbek, néha nem, és főleg akkor, ha közvetlenül a csikló érintkezik valamihez. Sajnos elég hamar megijedek és rástresszelek, mikor valami nem úgy működik, ahogy megszoktam, de persze természetesen mennék dokihoz, ha fájna.
2022. ápr. 16. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!