Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van az, hogy anális szex közben sokkal érzékenyebb a csiklóm és hamarabb van csiklóorgazmusom?
Figyelt kérdés
2020. júl. 10. 09:05
1/8 A kérdező kommentje:
27 éves vagyok, korábbi kapcsolataimban nem csináltuk, a mostani barátommal csinálom először és ezt vettem észre.
2020. júl. 10. 09:18
2/8 anonim válasza:
Valami idegvégződés lehet ott (akár a hüvelyedben is), ami normál szexnél nem kapott akkora ingert.
3/8 orton válasza:
Nekem is jó pár barátnőmnek, sokkal hamarabb és sokkal több, intenzívebb orgazmusa van popsitól. Öt perc dugás alatt már 2x elment a legtöbb, mindenféle nagyobb koncentráció, izgulás nélkül és rám kellett/kell várni általában :D
Én azért azt is figyelembe venném, hogy míg a punciddal x évig masztiztál orgazmusig, a popsiddal ezt nem tetted meg, tehát nincs "torzítótényező" így ez egy teljesen új impulzus, amit csak szex közben élsz meg talán? Ezt férfiként mondom, mert bár nekünk általában sokkal könyebb elmenni, de nekem a farkam kiverni még nő nem tudta, sőt leszopni is nagyon sokáig tart pl.
4/8 anonim válasza:
Irigy vagyok a barátodra. Legutóbbi barátnőm hallani sem akart anális dolgokról, már akkor kiborult, mikor az ujjam odatettem.
5/8 orton válasza:
Legközelebb kezdj el járni egy olyan lánnyal akivel passzoltok az ágyban? :D
6/8 anonim válasza:
4-es vagyok. Nyilván nem úgy nyitottam az első szexet, hogy már seggbe. A témát 1-2 hónap után hoztam fel, tehát, nem évek után derült ki, hogy ebben nem passzolunk.
7/8 anonim válasza:
Barátnőmnél is ez van. Hamarabb és általában többször elmegy anál alatt. Illetve könnyebb kéz nélkül elmennie, mint punciszexnél.
8/8 orton válasza:
1-2 honap az meg csak par randi. Siman dobhattad volna ha ennyire fontos ez a szexben neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!