Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar minden Tindeen megismert pasi már az első szex alkalmával is análozni?
mert nem értik, hogy egy nő és egy férfi kapcsolatában ennek fel kell épülnie.
ők hímek, s nőstényt akarnak használni
Sajnos - s ezzel sok nőt megbántanak, akiknél a férfiak szívják ezt meg utána...
Mondjuk mert a Tinder nem a szofisztikált romantikus kapcsolatok terepe? Ha azt érzik gyorsan benne vagy a szexben akkor próbálják belőle kihozni a "maximumot" (anál, arcraélvezés stb.) mert úgy gondolják nyitott vagy. Ha meg azt mondod, hogy szereted az anált akkor naná hogy ki is akarják a pasik próbálni veled, nem kell ezen csodálkozni.
Ettől még csak azzal csináld és azt ami neked jólesik! Aki nem veszi tudomásul annak pápá és majd dugsz mással (óvszert viszont mindenkivel használj).
Én pl nem akarnék. másodikra sem. 10-12. alkalom után talán,de engem nem izgat fel annyira az análozás.
Van elég perverzióm enélkül is. :D
Nahát, erről nem is tudtam. Regisztrálnom kell a tinderre.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!