Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan srác aki a barátnőjét élvezésig nyalja minden szex alkalmával?
Unja??? Azt is lehet? :D
Esetleg nehezen mész el?
Szerintem a pasik többsége azért igyekszik viszonozni a "szívességet". :P + Az sem egy gyakori dolog szerintem hogy ne szeretnénk nyalni
Az már lánya/nője válogatja hogy élvezésig szereti-e nyalatni magát de alapvetően a pasik többsége ha a csaj úgy akarja akkor minden további nélkül élvezésig nyalja.
+ Nem nagyon emlékszek olyan esetre amikor nekem könyörögni kellett azért hogy nyaljak. :D
Én szeretek nyalni, élvezésig a legjobb,de nekem meg a párom nem szereti az orált.
Én se bírtam meggyőzni,se szopás se nyalás.
Én épp franciázni szerető lányt keresek... F
Én imádok nyalni, élvezésig nyalom a puncit, és ha bírja a csaj többször is 1napon.
Nekem ez élvezet, szét robban a kolbim, miközben nyalom a csajt!
A barátod meg 1 lusta, önző valaki, akinek fogalma nincs arról, hogy hogyan kell bánni egy nedves réssel! 👅👅👌😉
33/F
Én nem lennék vele a helyedben!
Ha van rá módod, hagyd ott a pi.csába, mert ez 1 szar ember.
Te mindent, ő semmit...
Hidd el sok olyan pali van mint én,aki szívesen kinyalja a punciad, addig amíg el nem élvezel.
Mert egy igazi férfi ilyen!
Szeret kapni, de adni is nagyon.
#6-os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!