Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, egyetemi koliban ti hogy oldjátok meg, ha rátok jön a kanosság?
Figyelt kérdés
2 éve vagyok kolis, de nem igazán szoktam bent kiverni, inkább tartogatom otthonra.. viszont így eléggé kínzom magam :D2020. febr. 9. 20:33
2/7 Noren1989 válasza:
Én kicsaptam, amikor olyanom volt. Tusoló, Wc, közös asztal alatt, takaró alatt, rezzenéstelen arccal.
3/7 A kérdező kommentje:
1# Itt a WC eléggé kultúrálatlan, főleg hogy egy szintre van 2 fülkés WC a fiú WC-ben.
2020. febr. 9. 20:35
4/7 anonim válasza:
hétvégére hazamentek a szobatársak. bezártam az ajtót és ... órákig vertem
5/7 anonim válasza:
Esténként a zuhany alatt. Volt olyan szerencsém, hogy ilyen merev vascsővel volt megoldva a zuhany, és zuhanyrózsa nem volt, így a vízsugár egyben jött le. Baromi nagyokat tudtam élvezni alatta. Kár, hogy ilyen közösségi zuhanyzó volt, tehát nem lehetett magadra zárni, így egy kicsit veszélyes volt, nehogy lebukjak közben.
6/7 anonim válasza:
Kiverjük egymásnak, de semmi buzulás! Ha meg mégis, akkor kardozunk, vagy verset szavalunk:
Lehet zöld a fű és kék az ég, az anál vonaton nincsen fék!
Vagy meghallgatjuk a kapuvári _uzibárt attól mindig megjön a kedv.
7/7 anonim válasza:
Takaró alatt néma csendben, rezzenéstelen arccal! Hajrá! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!