Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan srác aki a barátnőjét élvezésig nyalja minden szex alkalmával?
En exemet szinte mindig elvezésig nyaltam. Bar en imadok nyalni.
19/F
1. Miért nem hagyod ott ha ilyen önző?
2. Ha nem hagyod ott, miért nem keresel valakit, aki megadja ezt neked?
Jól értem tudja valamiről hogy utálod de azért is rád erőlteti, s tudja a nyalásról hogy szereted de "unja" és nem csinálja???
Miért vagy még egy ilyen önző barommal? Nem érzed, hogy csak egy sz..pós pitchának tart és kb. semmibe vesz? Mégis mit vársz majd tőle az életben, így fog kezelni minden más kérdésben is.
Én is szeretek és én is szoktam :)
34F
Hát nekem vegyes tapasztalatom van.
Volt olyan baártom aki szex közben is néha rányalt ,meg kb minden szex előtt ez alap volt és évekig voltunk együtt.
Volt olyan aki csak első 1-2 hónapban nyalt ,de azt is így pl heti 2x,aztán meg abszolút semmi nyalás. Na akkor én se kaptam be már neki többet... meg még így számolta,hogy x nap ő kinyalt én meg nem viszonoztam,de szexben amúgy ő elélvezett előtte vagy 3x én meg ugye nem. És úgy voltam vele basszus egy nyalás már csak járna nekem..
A mostani meg olyan,hogy napi 1x szinte biztos,hogy kinyal,persze cserébe én is számba veszem őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!