Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mostanában még bevett szokás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában még bevett szokás a vallásos lányok körében az anális szex?

Figyelt kérdés

Ha jól tudom, régen vallási okok miatt, hogy megtartsák a szüzességüket, popsiba engedték maguknak, így a szüzességük megmaradt.

Ez legenda vagy tényleg így van/volt?

2020. júl. 7. 21:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
38%

Isten a maga képére teremtette az embert, így a szexuális vágy is isteni eredetű. Házasságig valóban szűznek kell maradni, de ez csak a hüvelyi behatolásra érvényes, ezen kívül más módszerek elfogadhatóak lehetnek.

Az anális és orális szex Isten ajándéka! A férfi a magot (spermát) a földre nem vesztegetheti, ezért már a Biblia is az orált ajánlja virágnyelven "ő gyümölcse gyönyörűséges az én ínyemnek" - Énekek Éneke 2. fejezet 3. vers.

2020. júl. 7. 21:17
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon nagy hülyeséget írt az első
2020. júl. 7. 21:50
 3/11 anonim ***** válasza:
65%
Eddig sem volt az.
2020. júl. 7. 21:54
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
Istenem első válaszoló ott nem a spermára gondol hanem az almára mint gyümölcsre. Te is valami selejt lehetsz
2020. júl. 7. 21:55
 5/11 anonim ***** válasza:
62%
Gondolom akik az elsőt lehúzták mind szüzek maradnak a házasságig.. jah hát tényleg szüzek.. mondjuk nem vallási okokból...
2020. júl. 7. 21:56
 6/11 anonim ***** válasza:
97%
Ketlem, hogy a bigott vallasosak engedik popsiba. Ok meg be se kapjak, mert szerintuk az nem oda valo. Olyan beszukult gondolkozasuak.
2020. júl. 7. 22:39
 7/11 A kérdező kommentje:
Én ismertem olyan vallásos lányt, aki szerette az orált, viszont a szüzességét nem nemi szerv vette el. Azóta sem tudom mi :D
2020. júl. 8. 11:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Én járnék ilyen lánnyal.
2020. júl. 8. 13:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez nincsen így, hallgass a lelkiismeretedre ott mélyen..
2020. júl. 8. 14:34
 10/11 anonim ***** válasza:
72%

"Az anális és orális szex Isten ajándéka! A férfi a magot (spermát) a földre nem vesztegetheti, ezért már a Biblia is az orált ajánlja virágnyelven "ő gyümölcse gyönyörűséges az én ínyemnek" - Énekek Éneke 2. fejezet 3. vers."

Hehe, ezen nagyon jót nevettem, köszi, feldobtad a délutánom :D Én vallásos vagyok, járok templomba, de persze a szexet nem mellőzöm férfiként. És a Bibliát tényleg úgy lehet csűrni-csavarni, ahogy akarod, pl ezzel a magyarázattal is semmi gond nincs, ha jobban belegondolsz. Azt, hogy az egyháziak egy bizonyos irányba terelnek minket, és azt akarják elhitetni, hogy az almáról van szó, az egy dolog. De tényleg bármit jelenthet, akár ezt is, amit az 1es írt.

Vagy a másik, pl: "Teremjetek áldott gyümölcsöket az ő országa dicsőségére", itt elméletileg a gyermekáldásra gondol, de lehet akár bármilyen egyéb nemes tett, cselekedet is, ami által dicsőséges lesz a világ. Szóval bármit jelenthet a gyümölcs szó a Bibliában.

2020. júl. 8. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!