Nem tartjátok megalázónak a nőgyógyászati vizsgálatot? Teljesen ki vagyok akadva ezen a kötelező méhnyakszűrésen. Ez mégis miért olyan kiemelten fontos? Sok-sok ráktípus van. Azoknak a szűrése miért is nem érdekel senkit?
Figyelt kérdés
Eddig se jártam, ezután sem terveztem. Az én testem, az én döntésem. Nem akarok se fogamzásgátlót szedni se szülni, ami miatt feltétlenül szükséges lenne az ilyen vizsgálat. Tartós párkapcsolatban élek 8 éve. Óvszerrel védekezünk. Hadd döntsem már el saját magam hogy kinek és mikor rakom szét a lábam. Ez egy intim dolog.júl. 9. 12:52
21/21 anonim válasza:
én járok rendszeresen szűrővizsgálatokra. méhnyakrákszűrésre minden évben megyek. tüdőszűrésre szintén, amit már nem csupán magam miatt csinálok, hanem a társadalom miatt is. igyekszek felelősségteljesen mindent megtenni az egészségemért a saját érdekemben és mások érdekében is! a többi ember felé is felelősséggel tartozom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!