Ha kötelező lesz a rákszűrés, elfogadják, hogy magánorvoshoz járok?
Nem arról akarok vitát, hogy ki nem akar elmenni vizsgálatra, mert nem érdekel.
Évek óta ugyanahhoz az orvoshoz járok magánba, azt el fogják fogadni?
Nem szeretnék orvost váltani. Majd jövő áprilisban lesz csak aktuális újra az éves rákszűrés.
Én facebookon olvastam egy kommentben, hogy jól kitalálták, hogy csak államiban lehet majd elvégeztetni a vizsgálatot.
Persze, mindenki csak találgat még.
Viszont így belegondolva a magánorvosok is borzasztóan leterheltek lesznek. Eddig ha kértem időpontot, akkor 1-2 hét múlva mehettem is. Gondolom innentől kezdve ezt el lehet felejteni majd.
Elfogadják. Egy korábbi cikkben olvastam, hogy be akarják vonni a magánszektort, mert úgysem lenne rá állami kapacitás. (Mire van???)
Amúgy biztos van valami hihetetlen nagy disznóság emögött, mert hogy nem az emberek egészsége érdekli őket, meg csak nem is az egészségügy emiatt való "leterheltsege" és nem is a kezelés költsége, az fix. Valaki nagyon sokat akar nyerészkedni ezen...
9
Oké, éppen ezért okafogyott a kérdésed. Vagy, ha úgy tetszik, csinálhatod úgy, mint eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!