Nem tartjátok megalázónak a nőgyógyászati vizsgálatot? Teljesen ki vagyok akadva ezen a kötelező méhnyakszűrésen. Ez mégis miért olyan kiemelten fontos? Sok-sok ráktípus van. Azoknak a szűrése miért is nem érdekel senkit?
Személy szerint én borzasztó igénytelennek tartom azokat a nőket, akik soha sem voltak még nőgyógyásznál és már felnőttek.
És nem, nem intim dolog egy vizsgálat. Van baj a fejedben!
Valamilyen szinten persze az.
De! Szükséges.
Itt vagyok pl én. Évente járok szűrésre. Csak a férjemmel van szexuális kontaktom,vele is óvszerrel.
És tavaly novemberben rossz lett az eredményem!
Azóta folyamatosan dokihoz járok.
Tünete nem volt!!
Na ezért kell a szűrés.
Pont most vagyok úton haza a rákszűrésről. Fáj kicsit a hasam de egyébként minden rendben volt. Nyilván én sem szeretem ezt a fajta orvosi vizsgálatot. De szükségesnek tartom. Évente egyszer pedig kibírható.
27N
Rendben van, de akkor se menj orvoshoz, amikor már előrehaladott állapotú daganatos elváltozásod van! Ugyanis ennek a rendeletnek gazdasági okai vannak. Senkit nem érdekel a te egészséged! Ami érdekli őket az az, hogy egy időben elkapott elváltozás kezelése nem kerül annyiba a tb-nek. Egy előrehaladott daganatos beteg kezelése több (tíz)millió forintos kiadást okoz az államnak.
Fizesd ki akkor magadnak a kezelést...
6-os: konkrétan nem,csak fenyegetőznek ilyen meg olyan bírsággal
5-ös: ez úgy lenne korrekt, hogyha valaki elmulasztja a szűrést és a későbbiekben igényt tart a kezelésre fizesse magának. De ne akarjanak már kötelezni semmire.
8-as: ez vicces
Mert aztán senkinek semmi más baja nem lehet. Gondolom akkor minden létező szűrésre eljársz minden évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!