Hüvelygombára melyik canestent érdemes használni?
Figyelt kérdés
Mivel több fajta canesten termék van, így véleményt szeretnék kérni hogy melyiket érdemes venni hüvelygombára. Duo termékeket néztem, de abból is több fajta van.. Sosem kellett még használjak ilyet, így teljesen tanácstalan vagyok😅 Kinek melyik vált be?júl. 4. 14:58
11/16 A kérdező kommentje:
Köszi😊
júl. 4. 16:25
13/16 A kérdező kommentje:
3 darabos kúp verziót sajnos nem találok, csak az 1 darabosat +krém. Lehetséges hogy bevonták?
júl. 4. 16:37
14/16 anonim válasza:
Nekem az 1 kúpos amikor próbáltam, kevésnek bizonyult.
Rákerestem most neten, kapható Canesten Kombi hüvelytabletta és krém 3x200 mg néven.
15/16 A kérdező kommentje:
Igen a 3x tablettás verziót láttam, de kúpot szerettem volna, viszont abból csak 1x találtam krémmel. Maradok akkor a tablettánál krémmel, gondolom sok külonbség nincs..
júl. 4. 16:57
16/16 anonim válasza:
Ja huvelytabletta valóban nem kúp bocs
De hasznal
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!