Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygombára melyik canestent...

Hüvelygombára melyik canestent érdemes használni?

Figyelt kérdés
Mivel több fajta canesten termék van, így véleményt szeretnék kérni hogy melyiket érdemes venni hüvelygombára. Duo termékeket néztem, de abból is több fajta van.. Sosem kellett még használjak ilyet, így teljesen tanácstalan vagyok😅 Kinek melyik vált be?

júl. 4. 14:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
Én nőgyógyászhoz mentem, aki felírt nekem egy kúpot. 2 nap után semmi bajom nem volt..
júl. 4. 15:18
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszi, várom a további válaszokat.😊
júl. 4. 15:27
 3/16 anonim ***** válasza:
77%
En a 3 db-os (+krem) kombit vettem egyszer, az jo volt.
júl. 4. 15:37
 4/16 anonim ***** válasza:
81%
Egyik vény nélküli sem használt sosem, de legalább jó drága... A nőgyógyász által felírt CNN kúp hozott ki mindig a gombából.
júl. 4. 15:39
 5/16 anonim ***** válasza:
25%

A szabadon kaphatóak nem érnek semmit, legfeljebb csökkentik a tüneteket, utána meg annál erösebben tér vissza.

Ha tényleg rendbe akarsz jönni, menj el orvoshoz.

júl. 4. 15:48
 6/16 A kérdező kommentje:
3-as hozzászoló, kúp vagy a tablettás verziót vetted? Azt hiszem duoból van mindkettő. 4-es hozzászoló, tudom hogy a legjobb megoldás a nőgyógyász lenne, de a munkám miatt alig van szabadidőm, és hátha elmúlna a canestentől. Nyilván nem veszem újra ha elsőre nem múlik el tőle, hanem elmegyek akkor nőgyógyászhoz, de egy próbát megér..
júl. 4. 15:53
 7/16 A kérdező kommentje:
5-ös válaszoló, lehet nálam se fog semmit érni, elválik majd. Ezen az oldalon feltett hasonló kérdéseknél olvastam, hogy jó pár lány azt írta nekik bevált a canesten, egy próbát megér..
júl. 4. 15:56
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok, kup es krem, ez volt benne. Eletemben egyszer volt huvelygombam, azota se tert vissza, nekem hasznalt.

Most nem gondolnam, hogy egy kis gomba miatt ne lehetne megprobalni, ha nem mulik el, akkor persze orvos.

De nalunk amugy mire bejutottam volna ezzel orvoshoz,mar 2x kikezeltem volna magam, mert allamiban vagy 1 honap a varakozasi ido.

Magan meg sokkal dragabb, mint a canesten :)

júl. 4. 16:11
 9/16 A kérdező kommentje:
Megpróbálom akkor a kúp/krém kombót. A krémet külsőleg meddig használtad? Mert igazából nekem külsőleg semmi tünetem, de biztosra megyek😅
júl. 4. 16:16
 10/16 anonim ***** válasza:
Minden benne van a tajekoztatoban, ugy kell hasznalni. Most meg nem mondom meddig, de addig, amig irta.
júl. 4. 16:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!