Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mire utalhatnak ezek a tünetek...

Mire utalhatnak ezek a tünetek? Húgyúti fertőzés vagy felfázás?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nem lehet látatlanban eldönteni csak véleményt szeretnék kérni, orvoshoz úgyis leghamarabb csak holnap tudok menni.

Szóval 3 napja érzem kb hogy valami nem stimmel a gyomrommal. Étvágyam van, bár kevesebb a szokásosnál, de bármit eszek semmi sem esik jól és hányingerem lesz. De enyhe hányingerem egész nap van. Levert vagyok, fáradt, rossz a közérzetem.

Tegnap estefelé nagyon erős ingerem volt, de csak nagyon kevés vizeletem volt, csípett is, illetve az alhasam is feszült közben és ilyen nyilaló fajdalmat éreztem. A vizelési inger egész este volt, későn tudtam csak elaludni, hányingerem volt, lázasnak éreztem magam.

Ma reggel már mikor mosdóban voltam nem csípett annyira, de az alhasam megint fájt.

Azóta gyógyteákat meg sima vizet iszom de reggel óta mosdóban nem is voltam.

Még tegnap este és reggel vettem be Urzinolt, nem tudom ez jó-e. Holnapig ha nem leszek jobban elmegyek orvoshoz, de aggódom hogy mi lehet ez, még nem volt ilyen problémám.

febr. 16. 13:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Kismedence gyulladás vagy valami petefészek probléma orvos mindenképp.
febr. 16. 13:19
 2/2 anonim ***** válasza:

A hányinger miatt keveset ittál, dehidrálódtál. Gyakran igyál kicsi kortyokat, esetleg inkább kanalazva, hideget, ne túl édeset.

A tömény pisi már a koncentrációja okán is tud csípni. Meg a ritkán ürített vizelet, önmagában kedvez a bacik elszaporodásának.

febr. 16. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!