Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ezek a tünetek utalhatnak...

Ezek a tünetek utalhatnak Candida fertőzésre?

Figyelt kérdés

Sajnos már régóta visszatérő hüvelygombám van. :( Orvosnál voltam nem egyszer, ideig-óráig volt hatásos a gyógyszeres kezelés, de mégis mindig visszatért. Most már nagyon sokat olvasgattam a neten, és ráakadtam a Candida tüneteire... Sokat felfedeztem, hogy igaz lehet rám (pl. hüvelygomba, hajhullás, bőr nagyon kiszárad és viszket, sokszor van székrekedésem, gyakran van migrénem, elég fáradékony vagyok, néha kedvetlen. És régen eléggé nagy szexuális étvágyam volt, de most kb. már nem is kívánom a párommal a szexet, pedig szeretjük egymást.)

Úgy döntöttem, veszek egy ilyen Candida tesztet, és meglátjuk, meg persze orvoshoz is muszáj lesz menni ismét. Én most csak tapasztalatokat szeretnék kérni, hogy ki mit gondol erről. Vajon tényleg Candida fertőzésem lehet? Akiknek volt már ilyen problémájuk, hogyan szabadultak meg tőle? Köszi a válaszokat!

2014. ápr. 17. 23:17
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát ha a hüvelygombád visszatérő akkor valószinű igen. Mivel a belekben van elszaporodva a gomba és az okozhatja ezt. Én már nagyon nagyon régóta küzködök ezzel. Mindent kipróbáltam amit a neten találtam, volt ami ideig óráig segitett, de aztán újra előjött. A doki által felirt gyógyszerek sem segitettek már utoljára. Aztán tettem egy próbát a gréfruitmagcseppel. Ez most rendben tart kb. 1 éve, de van hogy mikor jól érzem magam,elbagatyelizálom és nem szedem rendszeresen, akkor bizony rögtön előjön. Én merem ajánlani neked. Tégy egy próbát! És most végre elhatároztam, hogy nem fogok édességet enni, mert bizony rengeteget ettem és ez okozza. Ez a második hetem és egyre jobban viselem az édességmentes életet. :) Nem gondoltam volna hogy ilyen ügyesen fog menni. Első pár nap nehezebb volt, de aztán már átment az az erős vágy a sütik iránt. Nem azt mondom hogy most már soha nem eszek semmit, ha megkivánom, de biztos hogy olyat már nem akarok mint azelőtt volt, hogy 4-5 süti is lecsúszott. Meg persze a fehér lisztes dolgok se jók. Még ezt szeretném lecserélni valamelyest, de minden nem megy egyszerre. :)
2014. ápr. 18. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!