Ezek a tünetek utalhatnak Candida fertőzésre?
Sajnos már régóta visszatérő hüvelygombám van. :( Orvosnál voltam nem egyszer, ideig-óráig volt hatásos a gyógyszeres kezelés, de mégis mindig visszatért. Most már nagyon sokat olvasgattam a neten, és ráakadtam a Candida tüneteire... Sokat felfedeztem, hogy igaz lehet rám (pl. hüvelygomba, hajhullás, bőr nagyon kiszárad és viszket, sokszor van székrekedésem, gyakran van migrénem, elég fáradékony vagyok, néha kedvetlen. És régen eléggé nagy szexuális étvágyam volt, de most kb. már nem is kívánom a párommal a szexet, pedig szeretjük egymást.)
Úgy döntöttem, veszek egy ilyen Candida tesztet, és meglátjuk, meg persze orvoshoz is muszáj lesz menni ismét. Én most csak tapasztalatokat szeretnék kérni, hogy ki mit gondol erről. Vajon tényleg Candida fertőzésem lehet? Akiknek volt már ilyen problémájuk, hogyan szabadultak meg tőle? Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!