Ciki tartani magamnál egy terhességi tesztet biztos, ami biztos alapon ha valaha gyanú miatt fel kéne használni (lejárati ideje van tudom)?
Pedig ezt jelenti.
Mindig tartok magamnál papírzsebkendőt, ez pl. azt jelenti, hogy van nálam, hátha a buszon, az utcán vagy a munkahelyemen ki kell fújnom az orromat (vagy vérezni kezd).
Sose mondtam olyat, hogy tartok magamnál csavarhúzót, hiszen azt nem hordok magammal. Tartok otthon, így mondanám.
Ha esetleg egy barna bőrű ember beléd köt és azt mondja, hogy tart magánál zsebkést, akkor se arra gondolj, hogy otthon van neki, de nála nincs. Ha ezt érted félre, még bajod is eshet. ;-)
Odaírtam, hogy akkor azt kellett volna írnom, tartok otthon, témát lezárhatjuk, de köszi a felvilágosítás. :)
A zsebkést nem érteném felre, mert ennyi félelemerzetem azert van. Emiatt sem maradok benne olyan kapcsolatokban, ahol látom a bántalmazó szándékot a másikban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!