Túl lehet ezen valaha is lendülni?
Sziasztok!
Az én történetem nem valami egyszerű. Volt egy terhességem, azonban sajnos vetélés lett a vége, mely műtéttel zárult. Azóta nagyon félek attól, hogy ez megint bekövetkezik ezért inkább a fogamzásgátlás mellett döntöttem. 1 hónapja és két hete szedem a gyógyszert, a barátommal csak kétszer voltunk együtt, akkor is óvszerrel és még így is nagyon tartok attól, hogy újra bekövetkezik a baj.
A negatív kommenteket kérlek mellőzzétek, így is stresszelek épp eleget emiatt. Köszönöm.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Hármas: Igen, valóban nem volt tervezett a terhesség, ezt jól látod. Én 23 vagyok, barátom 28 és kicsit több mint egy éve vagyunk együtt, a harmónia meg van közöttünk és szeretjük is egymást, de még valóban túl korainak tartanánk a gyerekvállalást.
Az eset óta valóban nagyon keveset voltunk együtt ( de azt is persze védekezéssel ) de valahogy megrengett bennem a bizalom minden iránt. Ebbe maga a barátom nem tartozik bele, végtelen türelmes és nem erőltet semmit, viszont én személy szerint haragszom magamra, mert ugyanakkor tudom, hogy nem teljesen normális az a fajta stresszelés amit produkálok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!