Elvagyok keseredve. Ebből fel fogok valaha gyógyulni?
Figyelt kérdés
Lassan 1 éve hagytam abba a fogamzásgátlót. Azóta nem volt peteérésem. Valószínű pco és inzulinrezisztencia miatt. Viszont az előző orvos szemet hunyt efolott és closty, utro komboval kezelt. Ciklus 2. Napjától 2 szem clostilbegyt 5 napon keresztül. Ciklus 16.napjatól 4 szem utrogestan 10 napon keresztül. Ezekutan tej kezdett folyni a mellemből.... Az előző orvosom szerint ez tok normális.. Csak azóta eltelt egy hónap és még mindig jön mellemből a tej..... Ezért nőgyógyászt váltottam. Ha megjon megyek vérvételre. De ma nagyon el vagyok kenődve. Félek, hogy sosem jövök helyre és sose lesz babám. Meg csak 21 vagyok..... Előtte sosem folyt a mellemből tej.. Létezik, hogy ennyire bezavartak a gyógyszerek?2021. febr. 19. 15:16
1/3 anonim válasza:
Sajnos létezik. Az orvosok általában tukmálják a fogamzásgátlót mindenkire, aki él és mozog, de nem világosítanak fel a kockázatokról.
Valószínűleg helyrejössz majd, de bele fog telni némi időbe.
2/3 anonim válasza:
Bízzál.Igen vannak kockázatok csak sokan "okosak" és agresszívek ha ezt idősebbek mondják. Sajnos egyik leányom szedett tizen évig fogamzásgátlót, majd imádkozott és orvostól orvosig járt (külföldre is) vagy 10 évig mikorra össze jött a baba.
3/3 anonim válasza:
Nem kell fogamzásgátlót szedni mert meglehet oldani máshogy is azt a védekezést.Nem szidásnak szánom Kérdező,félre ne érts.Én 1 hónapig használtam,nem volt semmi gond de én abbahagytam mert szerintem nagyon nem egészséges és nem akartam évekig hormonokkal pumpálni magam,mindegy milyen mennyiségben van benne.Rendbe fogsz idővel jönni,ne aggódj.Pco-t,iR-t megfelelő szakemberrel ki lehet kezeltetni csak nem kevés idő kell hozzá.Dehát fiatal még és a szervezeted is az,szóval ezen ne szomorkodj.Éld az életed,érezd jól magad és jönni fog az a gyermekáldás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!