Fel fog gyógyulni valaha a barátom? Annyira el vagyok keseredve..
A barátommal közel 2 éve vagyunk együtt. Múlthéten autóbalesetet szenvedett. A helyszínen újraélesztették,jelenleg mesterséges kómában tartják. Még mindig nem akarom elhinni, hogy ez pont vele/velünk történt meg.Annyira szeretem őt. Vissza akarom kapni.
Már több mint 1 hete altatják, nem reagál semmire.
Szerintetek mennyi esélye van, hogy felkel és teljesen felépül? Az orvosok semmit nem mondanak...
Kérlek írjatok, mert nagyon magam alatt vagyok :(
Részvétem, ez borzalmas! De ez alapján senki nem fog tudni neked semmit mondani.
Nekem volt egy ismerősöm, aki motorbalesetet szenvedett. A vele utazó barátnője a helyszínen meghalt, ő pedig 5 hétig volt kómában. Szinte teljesen felépült, csak az egyik kezét nem tudja tökéletesen mozgatni, meg picit a járásán és az arcán látszik, hogy valami történt vele.
De fogalmam sincs, hogy a barátod milyen állapotban van.
Szia!
Nagyon Nagyon sajnálom, ami történt. Nyugodtan beszélj az orvossal, hátha valamelyik mond valamit.
A barátod fiatal még, ez nagy előny.
Nagyon sok erőt kívánok és mielőbbi felépülést a párodnak!
Köszönöm a jókívánságokat! Sajnos nem mehetek be hozzá, mert csak családtagokat engednek be.
Ezért is annyira nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!