Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megfogok valaha még gyógyulni? :[

Megfogok valaha még gyógyulni? :[

Figyelt kérdés
Voltam nődokinál, de csak egy krémet meg gyógyszert írt fel...semmit nem használt.. a folyásom enyhült. De a kisajkaim amik nem kicsik nagyon nagyon fájnak...abba is hagytam a krémet mert égeti. Mi lehet ez? Fura kiütések vannak rajta..szűz vagyok szóval senkitől nem kaphattam el... három hete volt ez. most nemtudok elmenni másikhoz mert megjott..
2012. okt. 31. 13:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%

Egy ilyen kisebb apró betegségből csinálsz égbekiáltó katasztrófát? Más éveken keresztül jár orvosról-orvosra, mégsem gyógyul meg.

Ha majd elmúlik a havid, akkor visszamész a nőgyógyászodhoz, és megmondod neki, hogy amit felírt, az nem használt és kész.

2012. okt. 31. 14:04
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Már bocsi,de ez egyáltalán nem olyan kis probléma.

A folyásnak ezegy oka lehet amit ki kell vizsgálni.

A kiütés sem normális jelenség.

Ha a elmúlik,menj vissza a dokidhoz.

Ha szerinte ez normális dolog,akkor menj másikhoz.

Én gombára vagy valamilyen fertőzésre gondolok,amit bárhol elkaphattál.

Vizsgáltasd ki magad.

2012. okt. 31. 14:17
 3/13 A kérdező kommentje:
Megértem, hogy másnak ilyen kicsi próbléma az szerencsés is..de nekem nyár elejétől van ilyen problémám...ami annyira borzalmas hogy néha már itt sírok... Eddig sajnos egyéb okok miatt nem tudtam elmenni, mert beteg voltam, amikor nem..épp megvolt, máskor pedig műtottek...szóval lehet neked kicsi probléma de négy hónap szenvedés után te sem így néznéd...
2012. okt. 31. 14:26
 4/13 anonim ***** válasza:
65%
Ha elmúlik a menstruációd, menj egy normális orvoshoz!
2012. okt. 31. 14:37
 5/13 A kérdező kommentje:

Mennék, az a baj hogy most tini nődokinál voltam, még egy nő van,aki gyerekeket is vizsgál, de inkább életem végéig szenvedek mint ahhoz, még a háziorvosom is azt mondta inkább mást keressünk...szóval keresésnél is gáz van...:S

Tizennégy évesen mehetek rendes nődokihoz?

2012. okt. 31. 14:43
 6/13 anonim ***** válasza:
65%
Persze, hogy mehetsz rendes nődokihoz! Akár ahhoz is, akihez Anyukád jár. Előző voltam.
2012. okt. 31. 14:47
 7/13 A kérdező kommentje:

koszi :] első dolgom lesz hat nap múlva.

és mensis gorcs ellen valamit nem tudsz? :SS

Úgy érzem magam mint aki perceken belül megszül....sose fáj a hasam de most mindjárt meghalok, Algoflex fortét vettem be remélem jó rá..derakam is kitámasztottam így valamelyest tudok levegőt venni... lehet most a fertőzés miatt fájok?

2012. okt. 31. 14:50
 8/13 anonim ***** válasza:
Szia! Ha műtöttek, jársz kórházba, stb, sajnos lehet hogy herpest kaptál. :( Pici apró pattanásszerű kiütésféle, ami váladékozik és fáj? Ha igen, ajánlom a teafaolajat és a betadint! Krémezni semmit nem szabad. Inkább a fertőtlenítés.
2012. okt. 31. 17:56
 9/13 A kérdező kommentje:
Akkor még nem jártam kórházba. Nem herpesz, nem olyan.
2012. okt. 31. 17:57
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Azért a betadin nem árthat. Én mindent azzal gyóggyítok! :D
2012. okt. 31. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!