Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől maradt ilyen “mirigyes”...

Mitől maradt ilyen “mirigyes” a mellem? Volt már veletek ilyen?

Figyelt kérdés

Ebben a hónapban nagyon furcsán menstruáltam. Általában amikor megjön, azonnal elkezdek vérezni, tart 5 napig intenzíven, aztán 6.-7. barnázás és elmúlik. A melleim ilyenkor már egy héttel előtte feszülnek, aztán amikor megjön elmúlik a feszülés de a tömöttsége megmarad az utolsó napig.

Most viszont amikor megjött csak rózsaszín folyás volt 1 napig, estére teljesen el is múlt, másnap megjött, megvolt 3 napig rendesen, aztán 3 nap halvány pirosas-barnás és vége is. A mellem most csak a bal fájt előtte, a jobb alig, viszont ez a mensis “tömöttség” megmaradt.

Mármint szépen vissza lappadt kinézetre, olyan mint szokott lenni, csak tapintásra ilyen “mirigyes” mint amilyen a mensinél.

Lehet, hogy vagy a nagy melegtől vagy bármi mástól a hormonjaim sz•rakodnak azért maradt ez meg még a mensi után 5 nappal is? Nem tudom mennyire hasznos infó, de 23 vagyok, és volt már sajnos többször is az évek alatt, hogy a nyári hónapokban zavarosabb volt 1-1 menstruációm. :/

(Nincs fájdalom, se csomó, se semmi rendellenes egyébként, így kérlek a felesleges riogatást kerüljük a kommentekben.)

Köszönöm szépen előre is.

#mell #menstruáció #hormon #hormon ingadozás
jún. 22. 02:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogja megmondani itt senki, menj orvoshoz
jún. 22. 02:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha már volt ilyen nyáron, akkor bizonyára ez is a szokásos hőségriadós menstruációd.
jún. 22. 06:10
 3/5 anonim ***** válasza:
A hormonok miatt lehetseges, vagy ha szedel valami fogamzasgatlot, az is okozhat ilyet
jún. 22. 07:51
 4/5 A kérdező kommentje:
1. Mivel már volt ilyen, ezért nem fogok orvoshoz rohangálni minden aprósággal.. Véleményekre voltam kíváncsi.
jún. 22. 08:30
 5/5 A kérdező kommentje:
2-3. Nektek köszi! Szerintem is a hormonokkal lehet valami. Éjjel már legalább tudtam rajtuk aludni, csak-csak helyrejön végre
jún. 22. 09:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!