Hpv? Condyline? Mit tehetek még?
Figyelt kérdés
Be vagyok oltva HPV ellen, viszont a nőgyógyászom vírusos nemi szemölcsöt diagnosztizált nálam. Ez ugyan az mint a HPV? Fél éve van új kapcsolatom, előtte volt egy 8 éves. Condyline ecsetelőt kaptam rá, 3 napon keresztül napi 2x kell kennem, illetve napi 2x1000mg-os C-vitamint szedek. Van valami, amit esetleg tehetek a gyorsabb elmúlása érdekében? Illetve ez csak nemi útob terjedhet? Olvastam, hogy a legyengült immunrendszer miatt is előfordulhat, pár hete voltam vérvételen, rossz lett sajnos a vérképem.nov. 29. 21:09
1/2 anonim válasza:
Miért nem az orvost kérdezted meg erről?
2/2 A kérdező kommentje:
Elnézést, hogy annyi infó közül, amit akkor kaptam, nem akkor kérdeztem meg, viszont ha nem tudsz normális választ adni, akkor inkább ne írj semmit. Tudtommal ezért van ez az oldal, hogy ha valamit nem tud az adott személy, akkor más segít neki.
nov. 30. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!