Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nyúlós nagymennyiségű fehér/op...

Nyúlós nagymennyiségű fehér/opálos nyák ciklus 28 napján mit jelent?

Figyelt kérdés

Kozépidőben a 14.napon volt ilyen,de az átlátszó volt,mint mindig peteéréskor.

Ez full fehér,és hatalmas adag,de nyúlik mint az ovus nyák. 1 hete voltam nődokinál kenetvétel miatt.

Szerintetek ez a nagymennyisegu folyás mitől van?

nov. 29. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Néha előfordul, hogy valakinek menstruáció előtt van ilyen nyákja. Valakinek ez jelzi, hogy nemsokára megjön.

Az is előfordulhat, hogy csúszott az ovulációd, és most van, azaz a menstruációd is később lesz, 12-16 nap múlva, így ez a ciklusod 40-44 napos lesz. Egyszer egy évben belefér, de ha ez mintázat lesz, a 40 napos ciklus, akkor irány a doki.

Sok mindentől csúszhat ennyire az ovuláció, stressz, gyógyszerek stb.

nov. 29. 22:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Gyógynövényteáztam ebben a hónapban,és kiütéseim is lettek tőle,lehet akkor ez az oka?
nov. 30. 20:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, van olyan gyógynövény, ami totál bezavarhatja a ciklust (vagy például méhpempő is okozhat ilyet).

A kiütés az nem jelent jót, ne idd többet azt a teát, de gondolom ezek után már nem is ittad.

nov. 30. 20:41
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem,abbahagytam kb 1 hete már. Nem is értem,őszintén.

Ez nem méhpempő,Virág Natura tea. Azóta a kiütések is eltűntek.

dec. 1. 16:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Úgy értettem, hogy vagy tea, vagy méhpempő is bezavarhatja a ciklust. Vagy vagy. Egyiket
dec. 2. 06:27
 6/6 anonim ***** válasza:
*Egyiket se idd, edd inkább, az a biztos. Mert sokan neten találnak ötletet teára, méhpempőre, pedig nagyon rossz ötlet, nagy be tud zavarni.
dec. 2. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!