Fogamzásgátló tabletta szedés a ciklus 5. napjától? (Slinda)
Az orvos többször is elismételte (visszakérdeztem) hogy a ciklus 5. napján kezdjem el szedni ezt a tablettát. Most olvasom a tájékoztatót, ami viszont - mint ahogy az eddig próbált tablettáimnál - egyértelműen az első naptól írja.
Ilyenkor kire kell hallgatni?
Nincsenek nőgyógyászati problémáim (a korábbi tablettákat összetevő allergia miatt kellett abbahagyni) így nem értem, mi indokolhatta ezt a döntést.
A Slinda tájékoztatója ráadasul azt a "ha 2-5 nap kezdi, egy hét kiegészítő..." dolgot sem írja, mint amit a korábbi tablettáim esetében olvashattam...
A doki mostanában nem elérhető, hogy őt kérdezzem megint, de hátha valaki járt már hasonlóan és tud segíteni 🙏
A ciklus első napján kezdeném el szedni. Ahogy a betegtájékoztató írja.
Más kérdés hogy én egyébként nem szednék fogamzásgátló tablettát a helyedben. 😅 7 évig szedtem. Soha többé... Bár ne is kezdtem volna el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!