Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A császár utáni húgycső...

A császár utáni húgycső fájdalomrq mi lehet a megoldás? Antibiotikum? Részletek lent.

Figyelt kérdés
6 hete volt császárom. A húgycsövem még mindig érzékeny, fájdalmas érzést érzek pisilés után. Nem szúr, csak egyszerűen tompán fájdogál, kellemetlen. Este/éjszaka rosszabb, mint nappal. Jövő héten megyek vissza a nőgyógyászomhoz. A hólyagom az uh szerint ratapadt a belső sebre, a pisilés ezért volt nagyon sokáig fájdalmasz de a húgycső külső részéről a fájdalom még mindig nem múlt el. Ha van hasonló tapasztalatod kérlek írj. Èn húgycső gyulladásra gondolok a katéter miatt.

#hugycso #hugycsofajdalom
jan. 31. 22:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Nemcsak baktérium lehet, de mindenképpen ki kell vizsgáltatni. Ha kell, menj urológushoz.
febr. 1. 07:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen, én is arra gondoltam, hogy oda is el kellene mennem. Remélem találok jó urológust.
febr. 1. 11:11
 3/7 anonim ***** válasza:
A két dolognak nem kéne összefüggenie. Nyilván valami fertőzés, semmi köze a császárhoz
febr. 1. 22:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as. Igen a csaszarhoz nem feltétlenül van köze, de a katèterhez szerintem igen. Megírom amjd mit mondott az urológus. :-)
febr. 1. 22:42
 5/7 anonim ***** válasza:
A katétertöl van. Sok nönél elöfordul császár vagy operáció után.
febr. 7. 06:52
 6/7 A kérdező kommentje:

Kedves #5-os. És mikor múlik el?

Nekem, mintha nagyobb lenne húgycsövem is, a császár után. Ezt leszámítva csak a kellemetlen, néha szúró/csípő érzés jelentkezik. De nincs gyulladás a szervezetemben és a vizeletem is rendben van.

febr. 8. 21:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Eltartott egy fél évig mig teljesen megszünt. 3 hónappal a császár után medenceizomtornára mentem, ekkora kezdett javulni. Addig csak folydogált a vizelet. Az után teljesen visszatért a normális vizelet "nyomása".
febr. 9. 02:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!