Antibiotikumok után visszatérő felfázás, intim betegségek-re milyen megoldások lehetnek?
minden gyógyszer 1 hétig tart
utána megint könyörtelen tünetek
pedig 1 állandó partnerem van, ő is van sokszor kezelve(habár neki semmi tünete nincs)
évek óta ez van, nagyon szenvedek
és olyan minth attól jönne ki, hogy lefekszem a barátommal
mert amíg nem vgyunk együtt, egy antibiotikum után tünetmentes vagyok, de ha nemi életet élek akkor ez csak 1 hét
kezdem félteni a szervezetem, hogy MINDIG gyulladásban van
szerintem magánorvos sem tud többet(nem is lenne rá pénzem)
van valakinek tapasztalata?javaslata?
nőgyógyászhoz járok már nagyon az anyagom a gépben, mint egy 80 évesnek
ők egyszersem mondták volna a probiotikumot
ez is vényköteles?
Nem. Válaszd a Normaflore-t, a patikában kérd. naponta akármennyit megihatsz, kis műanyag ampulla ízetlen folyadékkal, beleöntöd valamibe és kész. Kettő-három egy nap helyreteszi a flóráidat (bél, hüvely), ugyan nem mondhatom meg az orvos helyett, hogy ez mindent megold, de ajánlott amúgy is antibogyó mellett szedni, hogy ne pusztítson ki.
Én csak ezzel tudom kivédeni a hüvelygombát, meg egyéb fertőzéseket.
25/L (első)
Tudom,hogy már nagyon régi a kérdés,de hátha valakinek még jól jön a válaszom.
Ugyanezzel a problémával küzdök évek óta,amit a kérdező írt,de nem lehet havonta antibiotikumozni....egy ismerősöm ajánlotta nekem a tőzegáfonya kapszula szedését és azóta sokkal ritkábban és enyhébben tér vissza ez a felfázós érzés,de teljesen én sem tudok tőle megszabadulni.
köszi a választ
a tőzegáfonyát én is szedem
újabban nem antibiotikumozom csak hetente savas hüvelyöblítést alkalmazok és csodák csodája, se felfázás, se semmi már régóta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!