Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Antibiotikumok után visszatérő...

Antibiotikumok után visszatérő felfázás, intim betegségek-re milyen megoldások lehetnek?

Figyelt kérdés

minden gyógyszer 1 hétig tart

utána megint könyörtelen tünetek

pedig 1 állandó partnerem van, ő is van sokszor kezelve(habár neki semmi tünete nincs)

évek óta ez van, nagyon szenvedek

és olyan minth attól jönne ki, hogy lefekszem a barátommal

mert amíg nem vgyunk együtt, egy antibiotikum után tünetmentes vagyok, de ha nemi életet élek akkor ez csak 1 hét

kezdem félteni a szervezetem, hogy MINDIG gyulladásban van

szerintem magánorvos sem tud többet(nem is lenne rá pénzem)

van valakinek tapasztalata?javaslata?

2010. nov. 21. 21:14
 1/7 anonim ***** válasza:
El kellene menned nőgyógyászhoz, és probiotikumot kellene szedned anti mellé, ha eddig nem szedtél. Én is nőgyógyászati gondokkal küzdök egy-egy antibigyós kezelés után, ha nem fogyasztok probiotikumot is mellé.
2010. nov. 21. 21:23
 2/7 A kérdező kommentje:

nőgyógyászhoz járok már nagyon az anyagom a gépben, mint egy 80 évesnek

ők egyszersem mondták volna a probiotikumot

ez is vényköteles?

2010. nov. 21. 21:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem. Válaszd a Normaflore-t, a patikában kérd. naponta akármennyit megihatsz, kis műanyag ampulla ízetlen folyadékkal, beleöntöd valamibe és kész. Kettő-három egy nap helyreteszi a flóráidat (bél, hüvely), ugyan nem mondhatom meg az orvos helyett, hogy ez mindent megold, de ajánlott amúgy is antibogyó mellett szedni, hogy ne pusztítson ki.

Én csak ezzel tudom kivédeni a hüvelygombát, meg egyéb fertőzéseket.

25/L (első)

2010. nov. 21. 22:03
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi, ment a pont :)
2010. nov. 23. 21:46
 5/7 anonim válasza:
az antibiotikum kinyírja a hüvely védekezését, laktobacillussal kell pótolni - erre van tabletta kb 5000-ért egy hétre, vagy van élőflórás joghurt, meg gyógyszertárban fecskendő kb. 200-ért... ezzel kell öblögetni - ugyanez volt a bajom, ezt mondta a nőgyógyászom. nem gusztusos, de hatásos
2010. nov. 27. 08:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Tudom,hogy már nagyon régi a kérdés,de hátha valakinek még jól jön a válaszom.

Ugyanezzel a problémával küzdök évek óta,amit a kérdező írt,de nem lehet havonta antibiotikumozni....egy ismerősöm ajánlotta nekem a tőzegáfonya kapszula szedését és azóta sokkal ritkábban és enyhébben tér vissza ez a felfázós érzés,de teljesen én sem tudok tőle megszabadulni.

2012. febr. 9. 20:11
 7/7 A kérdező kommentje:

köszi a választ

a tőzegáfonyát én is szedem

újabban nem antibiotikumozom csak hetente savas hüvelyöblítést alkalmazok és csodák csodája, se felfázás, se semmi már régóta

2012. febr. 10. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!