Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruacios zavar vagy annal...

Menstruacios zavar vagy annal tobb?

Figyelt kérdés
13. napja van verzesem, egyszeruen nem akar elallni. Bejelentkeztem nogyogyaszhoz de csak jovoheten tudnak fogadni. Megszeretnem kerdezni hogy nektek volt mar ilyenben reszetek? Nagyon felek, felek hogy daganatos betegseg van a hatterben. 49 eves leszek iden es spiral van felhelyezve tobb min 15 eve. Eddig soha nem volt ilyen problemam.
jan. 31. 12:10
 1/4 anonim ***** válasza:
44%
Nyugodj meg, nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. Tudom, könnyű ezt mondani, én is aggódós típus vagyok. Sok oka lehet ennek. Az egyik amire én gyanakszom, az a korod. Lehet, hogy némi hormonális változásokon mész keresztül, ami bezavar. Ilyenkor ez már nem meglepő. Az orvos mindent el fog mondani.
jan. 31. 12:15
 2/4 anonim válasza:
44%
Akut nőgyógyászat is van.. nem próbáltad náluk? Tudom hogy fontos a saját doki de ha nem javul hatha tudna valamit mondani...
jan. 31. 12:28
 3/4 A kérdező kommentje:
nem, nem probaltam. remenykedtem abban hogy elmulik, de ma ugy dontottem hogy mar nem varok tovabb es felhivtam a dokit.
jan. 31. 16:39
 4/4 anonim ***** válasza:

A spirál már 15 éve tartja gyulladásban a méhed nyálkahártyáját. Komolyan csodálkozol bármin is?

Sajnos mi innen csak tippelni tudunk, az meg totál élvtelen. Remélem nincs komolyabb gondod! Hormonális gondokra utaló jelek nincsenek? Szörösödés, mélyebb hang, csiklómegnagyobbodás, hajhullás?

febr. 1. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!