Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PCOS vagyok voltam nőgyógyásznál írt fel fogamzásgátlót meg Norcolutot hogy megjöjjön a menstruációm.Meg is jött elkezdtem szedni a fogamzásgátlót de már 9 napja menstruálok és nem akkar elmúlni. Nagyon kevés van. Most mit csináljak?
Menj vissza hozzá, és tőle is kérdezd meg.
Anyám ilyenre azt szokta maga elé dünnyögni: Ennyi ésszel, szabadlábon!
Keress egy másik nőgyógyászt! Mindenre fogamzásgátlót írnak fel egyesek, pedig nem arra való...
Lehetőleg egy endokrinológus-nőgyógyászhoz menj el. Ő nem csak a tüneteket fogja kezelni. Remélem kapsz normális ellátást kérdező!
#2, ezidáig az orvostudomány még nem tudta kideríteni, mi a PCOS oka, és adekvát gyógymód sincs rá, csak tüneti kezelés. A legelfogadottabb protokoll a hormonbevitel, célszerűen foggátló, mivel éppen azt tartalmazza. Endokrinológus a ginekológushoz fogja küldeni, vagy ugyanezt a kezelést javasolja.
Tudom, hogy ellene vagy a hormonkezelésnek, de felelősséggel nem beszélheted le a kérdezőt arról, amit a szakorvosa rendel, kivéve, ha tényszerűen tudod, hogy az a kezelés téves, de ezt nem hiszem.
Keress egy normális nőgyógyászt a fogamzásgátló megakadályozza még azt a minimális hormontermelésed is ami van.Teljesen leállítja a női ciklusodat és még jobban hajlamosít a meddőségre. A tüneti kezelés annyit jelent hogy kikapcsolja az egész hormonrendszert és megvonasos vérzéses van az nem menstruáció
.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!