Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló szedése mellett zavar a menstruációs ciklus közben. Miért lehet? Tapasztalatok? Lehetséges terhesség?
Orulok, hogy egybol kizarod a lehetseges okokat es nem butus, ertetlen lany/no vagy, tisztelet!
En bo egy eve szedek bogyot, a legelso honapot vegigpecseteltem, azota minden a megszokott modon.
-nincs mehnyalkahartya - majdnem beletalaltal, ha bogyozol is van mehnyalkahartyad, de nagyon vekony. Nekem most legutobb 4mm volt, foggatlo szedes elott 11mm - ha jol emlekszem. Azert csokken a vermennyiseg, mert levekonyodik a mnyhartya, es nem lokodik ki megtermekenyitetlen petesejt. (Mivel meg se erik)
-igazabol csak azert jon meg a nem is igazi menstruacionk, mert 7napig nem szedjuk, ha terhes valaki is megjohet a megvonasos, bar szerintem az eleg para..
-ha felmerul benned, hogy “nem hat”, kerj vervetelt a dokitol, ott kiderul, hogy neadjisten valami baj van - azert kernek alt. vervetelt, mert a majadnak stb. rendes mukodesunek kell lennie a felszivodashoz.
-itt, gyakorin sokat lehet olvasni hogy “bogyo mellett terhes”, de ha, amint az elozoben irtam, jol mukodik mindened, nem hanytal/ment a hasad/antibiotikum/orbancfu/idoben beveszed, akkor szerintem nincs mitol felned - de azert csinalj tesztet, megnyugtat.
Nekem a gyogyszer leirasaban benne van, ha nem jon meg a megvonasos, ne ijedjek meg, lehet ilyen, viszont, ha masodik honapra sem, akkor orvos.
Remelem “csak” annyi a baj, hogy nagyon le van vekonyofva a mehnyalkahartyad (ami foggatlas tekinteteben jo, hisz HA meg is termekenyulne a petesejt, nem tudna megtapadni olyan vekonyan).
Azert majd mindenkepp irj, erdekelnek ezek a temak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!