Igaz az hogy az károsabb ha nem szed semmilyen fogamzásgátlót egy nő mint az ha szed??
Én örülök neki hogy talán ha 4 évig szedtem sokat mondok!
És milyen jól tettem visszereim vannak még nem azok a kanyargós kidudorodósak !!
De vannak
És állítólag annak veszélyes ha fogamzásgátlót szed!!
Mert a trombózis veszélye sokkal nagyobb
Huuu nagyon zavaros, amit írsz. Te szerintem valami mást szedsz, ha fogamzásgátlót nem is 😂
Amúgy nagyon durván túl van tolva ezen az oldalon a fogamzásgátló-ellenesség. Terhességem előtt 7 évig szedtem, semmi káros mellékhatása nem volt, sőt, pozitív mellékhatásai voltak. :) ezek után gond nélkül teherbe estem, amikor akartam, elsőre. 3 hónap szünetet hagytam csak kb, hogy tisztuljon utána a szervezetem. Hozzáteszem, megvizsgált a felirasa előtt a nőgyógyász, de nem volt semmiféle verteszt, meg ilyenek, amiket itt nyomatnak, hogy anélkül biiiztos sz@r lesz neked az a gyógyszer...nem állítom, hogy nincs ilyen, de nem olyan gyakori közel se, mint ahogy itt írják, ez tuti. Na aztán szülés után amit felirt a nőgyógyász, hogy szoptatás mellett szedhető, az is tökéletesen működik. Már 15 hónapos a gyerekem, és nem lett "baleset", pedig már nem is szoptatok jó ideje, így nem váltottam.
Na ennek ellenére nyilván nem káros az se, ha valaki nem szed semmi ilyet, ezt a részét a kérdésednek nem is értem, de szerintem csak be vagy szivva😃
Kettes, örülj neki, hogy nálad épp nem okozott semmi bajt, és ez a ritkább, ne legyél úgy eltelve magaddal.
Nekem pl a letételét követő 1,5 évre tönkreverte a ciklusomat, hol nem jött meg, hol kéthéten át megvolt, és sorolhatnám.
Szedés alatt nulla libidó, hüvelyszárazság, pattanások, fejfájás (életemben nem voltam fejfájós), pecsételgetés.
A fogamzásgátló nem cukorka, és sok nőnek nem is lenne rá szüksége, csak ugye sok hímnemű nem képes gumit húzni a farkára, és ezért force-olják a nőt - igen, az előző kapcsolatomban is ezért szedtem, mert az exem hisztis kisfiút játszott, én meg hülye voltam.
4-es. Nem. Mindig attól olvasni, akinek baja van. Nyilván a maradék több millió nő nem írja be mindenhova, hogy neki semmi baja.
Ahogy egy telefonról is általában az ír, akinek valami baja van vele.
Tehát ebből levonni bárminemű következtetést hülyeség.
Ne mondd már, hogy a nőknek olyan jó egy gumit érezni? Rengetegen teljesen kiszáradunk a gumitól, mert egy mű valami. Plusz abban ugyanúgy benne van a kockázat, hogy lecsúszik, kiszakad közben.
Valaki azért szedi, mert ez biztonságot ad, ha meg nem lesz tőle baja, akkor miért ne szedhetné? Előre úgyse tudja senki megmondani biztosra, hogy lesz-e mellékhatása vagy sem.
Ezt a kérdést se nő írta ki, ez az egy ami biztos!
Kezdő incel nyunyó, nice try
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!