Terhes vagyok? 1hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, ha még mindig szedném pénteken kellett volna megjönnie. Már hétfő van, de semmilyen tünetet nem érzek amit akkor szoktam mikor megjön és nemis jött meg!
Figyelt kérdés
nem tudom,hogy ilynekor mi a normális, hogy mennyi idő után jön meg,de a tabival midnig napra pontosan volt.most kicsit aggódók, hogy talán terhes lehetek.Nagyon köszi a segítséget!2009. nov. 9. 16:16
1/4 anonim válasza:
Ilyenkor még kell egy kis idő, mire visszaáll a ciklus. Mindenképp csinálj terhestesztet!
2/4 anonim válasza:
Az első tabletta nélküli ciklusom nekem is jóval hosszabb volt, mint amikor még szedtem a fogigátlót. Nekem 48 napra jött meg akkor. Ha semmilyen módon nem védekeztetek, akkor valóban csinálj egy tesztet. Ha negatív, akkor a helyedben még várnék egy-két hetet, és ha nem jön meg elmennék dokihoz. Ő biztosabbat tud mondani.
3/4 anonim válasza:
Általában 28-30 napos a ciklus, ami azt jelenti, hogy hamarosan meg kell jönnie, mert a gyogyival ugye rövidebb a ciklus. Nekem az első alkalommal akkor is fájt a hasam, amikor a gyógyszerrel meg kellett volna jönnie, de nem jött meg, végül 30. napra jött meg és azóta is így jön meg (ebben a hónapban egy hetet késett, de ilyen nem volt még). Úgy hogy szerintem várj még pár napot, és ha akkor sincs semmi akkor csinálj egy tesztet.
4/4 anonim válasza:
Van olyan nő, akinek azonnal visszaáll magától a 28 nap, és olyan is van, aki hónapokig, évekig szenved szabálytalan ciklussal, miután abbahagyta a fogigátlót.
Ha nem védekeztetek, akkor esélyes a terhesség. Csinálj tesztet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!