1/15 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, nagyon fáj a hátam, derekam, csípőm, lábaim. És olvastam hogy ez mind lehet a szétnyílt hasizom miatt.
jún. 12. 20:47
2/15 anonim válasza:
Azt meg tudod nézni, szét van-e nyílva a hasizmod, guglizz rá! (Nem így kell, így csak a háj látszik)
3/15 anonim válasza:
Szetnyilt hasizmot nem igy nezunk :D
De lehet, nem csak csaszar uzan, minden terhes nonek szetnyilik a hasizma, az a kerdes, hogy kinek mennyire tud regeneralodni. Van, akinek magatol helyreall, van, akinek sok-sok torna kell hozza.
Keress fel egy gyogytornasz, tud segiteni. Terhesseg utan nem art dolgozni a hasizmon es a gatizmon is.
4/15 anonim válasza:
Szétnyílt hasizmot nézni ilyen zsírréteg mellett nem lehet, mert az izom 15 centivel alatta van.
5/15 anonim válasza:
Engem még nem császároztak, de még nem is szültem, de hasonlóan néz ki a hájam, mint a képen. Ezt így nem lehet megmondani ránézésre. Tapizd ki internet segítségével vagy menj el dokihoz.
6/15 anonim válasza:
4-es, ki lehet tapogatni, nyugi, van ra mod. Csak nem igy, ahogy a kerdezo csinalja.
7/15 A kérdező kommentje:
2! A háj minimális, sajnos nagyon nagy volt a hasam és még mindig így lóg a bőröm.
jún. 12. 22:18
8/15 A kérdező kommentje:
3! Hála istennek a gàtizommal semmi gond nincs.
jún. 12. 22:19
9/15 A kérdező kommentje:
Bőr....sok megnyúlt bőr és némi zsír. Bunkón meg nem kell válaszolni.
jún. 12. 22:20
10/15 A kérdező kommentje:
6! Nem kitapogatni akartam, csak szemléltetni.
Köszönöm a semmit mindenkinek!
jún. 12. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!