Milyen érzés ha szétnyílik a császár heg vajúdás alatt vagy előtte?
4 éve, amikor a kislányom érkezett, szétnyílt az előző császáros hegem. Én olyan fájdalmat még nem éreztem. Az a falat kaparós sikoltós fájdalom.
Előtte 2 évvel császárral hoztam a világra a kisfiam. Szerettem volna másodjára hüvelyi úton szülni, az orvosom támogatott ebben, így, amikor a kislányomat már 8. napja túlhordtam, az orvos indította a szülést, oxit kaptam, elkezdtem vajúdni szép szabályos fájásokkal. Kb. másfél óra múlva azt éreztem, hogy máshogy fáj, mint előtte a vajúdás során az összehúzódások. A dokinak ez gyanús lett, leállította az oxit, a fájásmérő nem is mutatott többé méhtevékenységet. Pár perc leforgása alatt kezdtem csillagokat látni és üvölteni a fájdalomtól úgy, hogy elvileg nem voltak összehúzódásaim. Egy ponton fájt, égetett, iszonyatos volt. A dokim rohant velem a műtőbe. Amikor felvágott, felkiáltott, hogy úristen, szétnyílt a heg az egyik sarkánál. Életmentő császárral végül egészséges kislányom született, én pedig teljesen felgyógyultam. Most várom a harmadik babánkat, a doki kijelentette, hogy nincs több vajúdás, valamikor a 38-39. héten progicsászárral szépen kiveszi a babát. Úgy legyen! A lényeg, hogy egészséges legyen, nekem pedig ne kelljen átélnem még egy olyan fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!