Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány óránként kell cserélni a...

Hány óránként kell cserélni a tampont?

Figyelt kérdés

Most jött meg körülbelül 10 perce.. gondolhatjátok mennyire boldog vagyok...

Mennyi időnként kéne cserélni?

(először jött meg, normál van bent mert mini nem volt viszont ez is könnyen felment.)

13/L

2010. okt. 28. 22:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem használj nyugodtan normal-t ob-t énis azt szoktam,csak arra figyelj hogy teszed fel,engedd el magad és úgy nyomd föl hogy ne érezd.Amikor már megtelt akkor már könnyen kicsúszik,nekem bevált eddig.Éjszakára meg éjszakait betétet szoktam használni,de néha felteszek egy normal tampont is mellé.
2010. nov. 1. 22:11
 12/21 anonim válasza:
27%
Szia! Tampont kb 1 vagy másfél óránként cserélj, ha mini akkor 1 orát bír ki kb attól függ mien erős a vérzés.
2010. nov. 1. 23:18
 13/21 anonim ***** válasza:

Neked kell kitapasztalnod,hogy mekkora tampon milyen időközönként kell cserélni.Mindenkinél más.

Én a mini tamponnal 3 órát bírtam ki.Szerencsés alkat vagyok,mert nem szokott sok lenni a vérzésem,inkább egyenletesen közepes mennyiségű.Az első napokban is kibír a mini tampon 1,5-2 órát.

A legfontosabb dolgok:

- Tampon csere előtt és után azonnal moss kezet szappannal.

- Lazulj el,mert ha ráidegeskedsz nehéz lesz felhelyezni és esetleg fáj.

- Lehetőleg mini vagy light days tampont használj,nehogy megint a nőgyógyásznál köss ki,hogy kivegyék a tampont.Ez még viszonylag kicsi tampon és könnyebben megtelik.Ha pedig tele van könnyen kicsúszik és talán nem akad meg a hüvelyben.

- Lehetőség szerint éjszaka inkább betétet használj,hogy az alvadt vérdarabok is tudjanak távozni.Persze nem gond,ha 1-2x tampont használsz éjszaka is,de ne legyen rendszeres.

15/L

2010. nov. 2. 07:46
 14/21 anonim ***** válasza:
42%
Én azt ajánlom, hogy ha másodszorra is bennakad, akkor inkább addig maradj a betétnél. És 13 évesen tangát hordassz :O Neharagudj, de ez szerintem korai.
2010. nov. 2. 11:17
 15/21 anonim ***** válasza:
Hát én már azon is meglepődtem, hogy egyszer benn akadt, orvos szedte ki, és ez sem tántorította el, hogy 13 évesen, első mensturációnál, továbbra is tampont erőszakoljon magába. A tanga csak hab a torán...
2010. nov. 2. 12:33
 16/21 anonim ***** válasza:
ja,köszönjük hogy lehurrogtál...de ha te jobban tudod hajrá,akkor minek kérdezted??????????????akkor fájjon inkább neked majd ha nőgyógyászhoz kell menned.SOK SIKERT.. NEM HISZEM?HOGY INNEN BÁRKI IS SAJNÁLNA!!!!
2010. nov. 2. 14:39
 17/21 anonim ***** válasza:
ahhoz tudni kéne hogy a menzeszed melyik napokon mennyire erős. ki kell ezt kísérletezni, nem kell tapasztalatlanul beleugrani mert a barátnőid is tampont használnak. de 13 vagy és csak most jött meg?
2010. nov. 2. 18:33
 18/21 anonim ***** válasza:
14/L vagyok 1 éve jött meg nekem,soha nem használtam még betétet (csakis tampont)és mindegyik méretű használok(sajnos erős a vérzésem:S)(és egyébként szűz vagyok)
2010. nov. 2. 21:59
 19/21 anonim ***** válasza:
utsó vok:4-6 óráig cseréld..este is lehet használni..(lefekvéstől-felkelésig)
2010. nov. 2. 22:00
 20/21 anonim ***** válasza:

Hogy akadhatott bele a szűzhártyádba?téged nagyon félre informáltak. :) Úgy tudod legkönnyebben kihúzni ha pucsítasz vagy legugolsz és közben kihúzod..ha meg van telve vérrel kicsúszik könnyen.Amúgy tényleg gáz,hogy már csak tangát hordasz,kislány vagy még bőven.A francia egyáltalán nem gáz,ha már normális bugyit annak találod,azt igazán hordhatnád.

18/L

2010. nov. 3. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!