Hány óránként kell cserélni a tampont?
Most jött meg körülbelül 10 perce.. gondolhatjátok mennyire boldog vagyok...
Mennyi időnként kéne cserélni?
(először jött meg, normál van bent mert mini nem volt viszont ez is könnyen felment.)
13/L
Neked kell kitapasztalnod,hogy mekkora tampon milyen időközönként kell cserélni.Mindenkinél más.
Én a mini tamponnal 3 órát bírtam ki.Szerencsés alkat vagyok,mert nem szokott sok lenni a vérzésem,inkább egyenletesen közepes mennyiségű.Az első napokban is kibír a mini tampon 1,5-2 órát.
A legfontosabb dolgok:
- Tampon csere előtt és után azonnal moss kezet szappannal.
- Lazulj el,mert ha ráidegeskedsz nehéz lesz felhelyezni és esetleg fáj.
- Lehetőleg mini vagy light days tampont használj,nehogy megint a nőgyógyásznál köss ki,hogy kivegyék a tampont.Ez még viszonylag kicsi tampon és könnyebben megtelik.Ha pedig tele van könnyen kicsúszik és talán nem akad meg a hüvelyben.
- Lehetőség szerint éjszaka inkább betétet használj,hogy az alvadt vérdarabok is tudjanak távozni.Persze nem gond,ha 1-2x tampont használsz éjszaka is,de ne legyen rendszeres.
15/L
Hogy akadhatott bele a szűzhártyádba?téged nagyon félre informáltak. :) Úgy tudod legkönnyebben kihúzni ha pucsítasz vagy legugolsz és közben kihúzod..ha meg van telve vérrel kicsúszik könnyen.Amúgy tényleg gáz,hogy már csak tangát hordasz,kislány vagy még bőven.A francia egyáltalán nem gáz,ha már normális bugyit annak találod,azt igazán hordhatnád.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!