Pénteken aquaparkba megyünk, de nekem megjött. Tampont hány óránként kell cserélni? 14/L
Szerintem hagyd ki... Néha olyan erővel csapódsz a vízbe, hogy nem fogja túlélni a tampon.
Undorító, de nekem volt már, hogy tele ment a hüvelyem vízzel, amikor belecsapódtam a vízbe. Pedig szűz vagyok, tehát még a szűzhártyám is akadályozta a víz bejutását, mégis bement. Szét fog ázni a tampon.
no para, én is voltam már aquaparkban tamponnal. De cska azért, mert mi évente 1x megyünk, és ezt nem lehet kihagyni, se átrakni más időpontra.
ki fogja bírni a tampon, csak olyan 2 óránként csekkold le, hogy minden oké-e.
Nekem rossz volt egy picit először, mert a víz maitt úgy éreztem, hogy rögtön átáztam. De csak a vizet éreztem, nem volt semmi baj.Lehet, hogy te is fogod.
Jó szórakozást! És otthon ne maradj!!:)
ja még annyi, hogy strand után intim mosakodóval feltétlenül mosakodj meg, nehogy elkapj valami fertőzést, mert azért picit rizikós a dolog. Vannak direkt olyan intim mosakodók, amik irtják a gombát, vagyis segítenek megelőzni. Sztem érdemes venni, szólj anyukádnak!
pl. lactacyd-ból a kék direkt mensis időkre való, vagy a Saforelle, az pedig amit írtam ,hogy irtja a gombát.
A tegnapi 23:25-ös vagyok. Nekem 30 perc úszástól csurom vizes lesz a tampon.... párszor fürödtem így, de aztán rájöttem, hogy csoda, hogy nem szedtem még össze valami fertőzést.
Én továbbra is azt mondom, hogy nem ér annyit ez az aquapark.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!