Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, nők! Bennetek milyen...

Lányok, nők! Bennetek milyen érzést kelt menstruáció során a nagyobb nyálkahártyadarabok?

Figyelt kérdés
Rég volt mentsuációm, tegnap jött újra, és eszembe jutott a tényleg termetes darabok láttán, hogy úristem, ez komolyan ez bennem pihizett... Hát, na, gondolom senkinek nem túl gusztusos látvány 😅 Bennetek is hasonlókat ébreszt?
máj. 4. 19:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%
Én megszoktam nézni, mert a mérete fontos az egészségemmel kapcsolatban. Így is hormon problémáim vannak, szóval ez szól nekem, ha mennem kell vérvételre. Egyébként másra nem szoktam gondolni ezzel kapcsolatban.
máj. 4. 22:00
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez a méhnyálkahártya darabja. Tök normális jelenség. Nem csinálok semmit.

27N

máj. 4. 22:26
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem semmi normális nincs benne, főleg nem fiatalon. Nekem 42 évesen volt először ilyen élményem,egyből mentem is vele orvoshoz. Valami nagyon nincs rendben az egészségével annak, akinek már huszonévesen ilyen problémái vannak, ráadásul rendszeresen.
máj. 5. 08:25
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

13: ez nem igaz. Van akinek alkatilag erős a vérzése, akkor gyakoribb az is, hogy darabokat tapasztal.

Másnak meg valóban csak változokorral jön elő. Pl. mióma, vagy túl vastag méhnyálkahártya miatt. De alapból ez nem feltétlenül jelent problémát

máj. 5. 12:03
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
13, ez nem probléma. Ha változás van a szokásosban, az fura.
máj. 5. 12:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Én olyankor örülök, hogy itthon vagyok és el tudok szaladni vele a mosdóba. :D
máj. 6. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!