Utcán vagy nyilvános helyen nektek nincs félelemérzetetek az átázás miatt?
Figyelt kérdés
Otthon nem probléma, hiszen bármikor elmegy az ember a fürdőszobába és max átöltözik ha megtörténik az átázás a menzesz miatt, de amikor sétáltok az utcán, vártok a buszra a megállóban vagy épp vásároltok/álltok sorba a boltban, esetleg valami hivatalos ügyet intéztek (és még lehetne hosszan sorolni...), és megvan a menzesz, ti nem féltek attól, hogy hirtelen megindul egy adag, kifolyik, és átáztok ott az emberek között? Hogyan győzitek le a félelemérzetet nyilvános helyen menzesz alatt?2023. okt. 20. 15:34
11/12 anonim válasza:
Menstruációm első két évében néha féltem, de azóta kitapasztaltam, hogy mennyit bír, és mikor kell cserélni. Akkor is, és most is betétet használok.
12/12 anonim válasza:
én is féltem amíg vékonyabb betétet használtam, mert elég erős a menzeszem. ráadásul a tampontól mindig is tiltott engem a nődokim. több okból, de már csak azért is mert tudja hogy görcsöl a hasam (fájdalom csillapítót soha nem ír fel). viszont azt mondta, hogy használjak vastag betétet. kipróbáltam és bejött: azóta nem félek hogy átázok, mert jó pufi, biztonságérzetet ad. éjjelre meg kettőt szoktam betenni. hálás vagyok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!