Utcán vagy nyilvános helyen nektek nincs félelemérzetetek az átázás miatt?
Figyelt kérdés
Otthon nem probléma, hiszen bármikor elmegy az ember a fürdőszobába és max átöltözik ha megtörténik az átázás a menzesz miatt, de amikor sétáltok az utcán, vártok a buszra a megállóban vagy épp vásároltok/álltok sorba a boltban, esetleg valami hivatalos ügyet intéztek (és még lehetne hosszan sorolni...), és megvan a menzesz, ti nem féltek attól, hogy hirtelen megindul egy adag, kifolyik, és átáztok ott az emberek között? Hogyan győzitek le a félelemérzetet nyilvános helyen menzesz alatt?2023. okt. 20. 15:34
2/12 anonim válasza:
Tudom, hogy mennyire erős a menstruációm, és annak megfelelően teszek be tampont/betétet vagy esetleg mindkettőt. Plusz nem csak otthon lehet cserélni, de pár órát mindkettő kibír.
3/12 anonim válasza:
Férfi vagyok, így engem nem érint.
Párom, ha tudja, hogy esedékes, előre beteszi a betétet, ha megy valahova, nehogy "meglepetés érje".
4/12 anonim válasza:
Nem, nincs. Gyakran cserelem a tamponomat és amikor erősebb a vérzésem teszek be betétet is ha olyan helyen vagyok ahol esetleg baj lehet.
5/12 anonim válasza:
Nem, de mivel nagyon erős a vérzésem, rengeteg cucc van nálam, és mindig a mosdó körül keringek.
6/12 anonim válasza:
Vigyél magaddal papír zsepit, tampont és betétet
8/12 anonim válasza:
Miért lenne? Tudom, mennyit bír a betét, tampon és van wc, ahol cserélhetek.
9/12 anonim válasza:
hogy hirtelen megindul egy adag, kifolyik, és átáztok ott az emberek között - nem indul és nem folyik, mert amikor elmegyek otthonról, tampont használok.
10/12 anonim válasza:
Régebben féltem, amíg csak betétet használhattam. Most ha nagyon erős, akkor tampont és betétet is használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!