Nyilvános WC-ről így elkaphatok valamit?
Figyelt kérdés
Egy nyilvános mosdóban a wc fölé guggolva pisiltem, de elvesztettem az egyensúlyom, és picit a deszkára ment, aztán meg amikor felhúztam a bugyim éreztem, hogy nedves. (Gondolom a deszkáról ráfröccsenhetett) Szerintetek így lekaphatok valamit? 23/L2022. dec. 15. 20:02
2/10 A kérdező kommentje:
Mivel a deszkáról fröccsent a bugyimra ezért gondolom. :/
2022. dec. 15. 20:12
3/10 anonim válasza:
Esély mindenre van, mondjuk gumi mellett teherbe esni is. Tehát én levenném azt a bugyit.
4/10 anonim válasza:
Szerintem csak nem jól törölted meg magad. Használj tisztasági betétet.
6/10 anonim válasza:
Dehogy fröccsent a deszkáról vissza.
Nem jól törölted meg magadat vagy nem akkor húztad fel a bugyidat, mikor teljesen végeztél a művelettel. Vagy olyan hülye pózban voltál, hogy nem tudott teljesen kiürülni.
Nem lesz a saját vizeletedtől bajod, max annyi, hogy kicsípi a bőrödet.
Amúgy ha már guggolsz felette, a deszkát hajtsd fel. :(
7/10 anonim válasza:
Nyílvános wc-n már attól is elkaphatsz bármit hogy egyáltalán bementél.
8/10 anonim válasza:
Teljesen mindegy hogy visszafröccsent e valami vagy sem. A bacik felfelé szállnak, tehát ha nem is ülsz le rá rendesen akkor is bacis leszel. Csak nem biztos hogy elfertőződik.
9/10 anonim válasza:
#8: Angol wc backdoor-message:
It's no use standing on the seat,
'cause pancras crabs can jump six feet.
:-)))))))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!