Miért félnek sokan ráülni a nyilvános wcre?
Kiskoromban anyám mindig letakarta a nyilvános wc ülőkéjét, nehogy elkapjak “valamit.”
Viszont mióta elmúltam 12, nem macerázok ilyesmivel, nem takargatom le, úgy pedig nem tudok pisilni, hogy guggolok fölötte.
Úgyhogy még a legigénytelenebb helyen is ráülök. Sosem volt ebből problémám. Eleve nem nyírom le a bozótot, mivel ellátja a megfelelő funkcióját, azon aztán sem gomba, sem fertőzés nem jut át.
Aztán pedig, mégis mekkora arra az esély, hogy pont abban az időpontban lesz az immunrendszerem legyengült állapotban, hogy aztán képes legyek összeszedni valamit?
Nem provokációnak szánom a kérdést, csak sokszor túlaggódják a nők az ilyesmit. Mondjuk tény és való, hogy kötelezőnek kellene lennie minden wcben egy fertőtlenítő spraynek, de nálunk ugye ez nem lehetséges.
Nem is önmagában a más után leüléssel van a baj, hanem az egyéb dolgokkal. Lepisilik, lefossák, összevérzik az ülőkét. Abba már nem szívesen ül bele az ember.
Tavaly volt egy térdsérülésem, így sajnos én kénytelen vagyok leülni, mert nem tudom magam megtartani "A Póz"-ban. De mindig azzal kezdem, hogy letakarítom, wc papírral körbemúmiázom az ülőkét, legalább a látszathigiénia kedvéért. Mert undi leülni.
Egyébként valahol egyszer olvastam egy cikket, hogy a nyilvános mosdókban sokkal több a baci máshol, mint a wc ülőkén, de azért jobb elkerülni. :D
A legtöbbször ha ránézek az ülőkére elmegy a kedved az egésztől... Ha tisztának tűnik akkor se biztos, hogy az és attól hogy áttörölték egyszer egy papírral az nem egy teljes takarítás még. Ki tudja ki ült rá korábban és nem is csak a nemi betegségek, bár nyilván az a legrosszabb, de ha pl valami bőrbetegsége volt valakinek hát a combomra se akarok kiütéseket. Meg ahogy húzod fel a bugyit, harisnyát a combodról is a nem megfelelő helyre söpörhetsz bármi csúnyaságot.
Végső soron meg anya ezt keményen belém nevelte, lelkileg se menne máshogy. Szóval csak otthon meg 1-2 közeli családtagnál, ismerősnél ülök rá, még a távolabbiaknál se. Mindenhol máshol marad a síelő póz
Ja az autópálya melletti wck is mindig tiszták.
Asszem általános iskolás koromban láttam olyat, hogy még az ajtókilincs is sz@ros volt… Az ülőke meg véres. De az is már 13 éve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!