Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért félnek sokan ráülni a...

Miért félnek sokan ráülni a nyilvános wcre?

Figyelt kérdés

Kiskoromban anyám mindig letakarta a nyilvános wc ülőkéjét, nehogy elkapjak “valamit.”

Viszont mióta elmúltam 12, nem macerázok ilyesmivel, nem takargatom le, úgy pedig nem tudok pisilni, hogy guggolok fölötte.

Úgyhogy még a legigénytelenebb helyen is ráülök. Sosem volt ebből problémám. Eleve nem nyírom le a bozótot, mivel ellátja a megfelelő funkcióját, azon aztán sem gomba, sem fertőzés nem jut át.

Aztán pedig, mégis mekkora arra az esély, hogy pont abban az időpontban lesz az immunrendszerem legyengült állapotban, hogy aztán képes legyek összeszedni valamit?

Nem provokációnak szánom a kérdést, csak sokszor túlaggódják a nők az ilyesmit. Mondjuk tény és való, hogy kötelezőnek kellene lennie minden wcben egy fertőtlenítő spraynek, de nálunk ugye ez nem lehetséges.

2023. júl. 20. 11:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy össze volt szarva, hugyozva, vérezve, de csak vizes zsebkendővel törölte le. Te azt már nem látod, csak hogy látszatra tiszta az ülőke. Az más dolog, ha rá van száradva a szar! Szóval nem rossz ötlet, ha letakarod, de az sem, ha van nálad valami, én akár szappanos wc papírral is elő szoktam törölni, aztán ülök rá, de mindenképpen áttörlöm valamivel. Nagyon sok undorító dolgot láttam, ezért.
2023. júl. 21. 01:01
 12/13 anonim ***** válasza:
31%
Mondjuk a bőrödről elkapsz valami rákos szart mástól, ezért fontos a higiénia.
2023. júl. 21. 01:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Na engem most már csak az érdekelne, hogy miért lettem a földig lepontozva mikor ugyanazt írtam mint kb mindenki más 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😡 #6 voltam
2023. júl. 21. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!