Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Életet megkeserítő premenstruá...

Életet megkeserítő premenstruációs tünetek ellen?

Figyelt kérdés

Nagyon korán, már a ciklusom 18-20. napján elkezdődik a puffadás, vízvisszatartás, lelassult anyagcsere, hangulatingadozás, ami mostanra olyan mértékeket öltött, hogy megkeseríti az életemet, folyamatosan rosszul érzem magam a bőrömben és ez megy a 28-30.napig. Persze melléje az utolsó napokban társul még random vízleverős hányinger, falásroham, hasmenés, hisztiroham, mellfeszülés stb. Majd rettenetesen erős mensi.

Amiket szedek alapjáraton: C,D vitamin, kálcium-magnézium, barátcserje, lizin, articsóka, béta-karotin, B6, B12, rhodiola, tea: citromfű, csalán, hibiszkusz, amla por, zellerlé, +bio porok nehézfém kivezetésre

Most próbáltam progeszteronos krémet, de az sem segített enyhíteni a tüneteken.

Valakinek bármk tippje? Kezdek kicsit elkeseredni, hogy semmi sem segít.

2023. okt. 2. 05:00
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem a puffadás és a hangulatingadozás jelentősen javult, kb. 80%al azt tudnám mondani. Mellfájdalmon nekem sem segített, de nem is ez volt a fő problémám.
2024. márc. 21. 18:56
 22/27 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, szerinted is próbáljam ki? Én is iszonyatosan szenvedek puffadás, hányinger, hőhullám, falásroham, idegesség, szorongás tünetektől 18. Naptól kb. :( Most is teljesen kivagyok, hétfő-kedden kene megjönnie.
2024. márc. 21. 19:19
 23/27 A kérdező kommentje:
Mindeképp! Veszíteni nem veszítesz vele. De javaslom, hogy 2 hónapig folyamatosan szedd, 1 hónap alatt is segített, de hogy kifejtse a kellő hatását kell neki idő. :)
2024. márc. 21. 19:24
 24/27 A kérdező kommentje:
Javaslom egyébként Tiktokon funbeautygigit, nála láttam először, és nagyon sok jó dolgot mondott még. Lejátszási listák, amiket érdemes lehet megnézned: IR, PCOS, hormon, puffadás
2024. márc. 21. 19:26
 25/27 anonim ***** válasza:
PCO gyanús vagyok, ez így igaz. De a diagnózis óta, bar nehezen, lement 3 kiló, ha kitartóan tudnék diétázni jobban is menne, de igyekszem összekapni magam, hiszen a súly sokat nyom a latba. 10 kiló le kéne menjen, még akkor is párom így szeretett belém, én is tarthatatlannak látom ezt már. :(
2024. márc. 21. 20:06
 26/27 anonim ***** válasza:
Szóval köszi!
2024. márc. 21. 20:06
 27/27 A kérdező kommentje:
Kitartás! és mindenképp javaslom, hogy nézd meg a videókat, nagyon sok hasznos dolog van benne!
2024. márc. 21. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!