Fogamzásgátló melett “mensi” előtt premenstruációs tünetek?
Figyelt kérdés
7. levelemet szedem. Szombaton kell neki megjönnie es puffadok fáj a fejem es faj a mellem. Szombat óta beteg vagyok az közrejátszhat?#fogamzásgátló #premenestruáció
2022. dec. 14. 14:20
1/2 anonim válasza:
Persze, minden lehet. A fogamzásgátló nem "minden rosszat eltűntető varázspirula" Lehetnek mellékhatásai, és jöhetnek vele eddig ismeretlen tünetek, hisz hormon, ami belepiszkál a saját működésedbe. Ha nagyon kellemetlenek a tünetek meg lehet próbálkozni másfajtával.
2/2 Metionin válasza:
Simán, én 13 éve szedem de van premens tünetem megvonásos előtt, csak nem olyan durván, mint gyógyszer előtt volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!