Egy napja késik, de már kinyír a PMS. Van, hogy ennyire rosszul élitek meg ti is?
Sziasztok!
Mindig izgulok picit ilyen késéseken, mert az esetek 90%-ában teljesen pontos 28 napos a ciklusom. De már 3-4 napja nagyon szenvedek ettől, hogy meg kellene jöjjön. Kipattogtam teljesen, éjjel felkeltem rá úgy fájnak a melleim, de a legzavaróbb az eszméletlen erős fáradtság. Éjjel forgolódom, de másnapra majd' kidőlök mert az energiaszintem a béka segge alatt van, szerintem lehet vagy 90/60 a vérnyomásom ilyenkor. :D Tényleg mint egy medve, aki téli álomra készül.
Ilyen nagyon nagyon enyhe kis görcsöt érzek néha, de semmi és már várnám, hogy akkor jöjjön meg már inkább, mert nagyon rossz. Pedig az első napja fáj mint a rohadás, de már inkább lenne az..
Szoktátok ennyire megérezni az előtte levő időszakot? Nektek segít ilyenkor valami, akár hogy megjöjjön gyorsabban?
Nem lettél terhes?
Nekem is rém rossz, pedig szerdán fog elvileg megjönni.
Szia!
Nem, nem lettem :D rá pár napra megjött, azt vettem észre, hogy nálam van ilyen évi 1-2 alkalom, mikor késik picit, de azért mindig megijedek picit ilyenkor. De sajnos PMS tüneteim elég erősek gyakran, kihat az emésztőrendszeremre, energiámra, még a peteérés időszaka is néha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!