Tényleg boomer dolog nem ráülni a nyilvános vécére? A fiatalabb generációk pedig már leülnek inkább?
Az idősebbek sem ülnek rá, max akkor, ha nem bírnak guggolni. De akkor meg le kell törölni, fertőtleníteni.
Ez nem korosztályi kérdés, hanem igényességi.
Ahogy pl. az is, hogyan húzod le a wc-t. Lecsukod előtte a tetejét, vagy nem, és hagyod, hogy a wc-ből felszálló vízpermet mindent beterítsen, beleértve téged is, különös tekintettel az arcodra, mivel ilyenkor pont föléhajolsz. Vagy pl. a fogkefédet is, ha otthon a wc a fürdőben van.
Erre alig van, aki odafigyel.
19. vagyok.
Amúgy szerintem sem generációs kérdés ez. Bár nálunk éppen az a jellemző, hogy 30 felett ülnek rá, de ez valószínűleg a véletlen műve. Ugyanúgy vannak huszonévesek és ötvenévesek is, akik ráülnek, és akik nem. Szimplán a saját helyzetünkből következtettem arra, hogy talán az "idősebb" korosztályban többen ülnek le. De a válaszokat, illetve a másik kérdést böngészve rájöttem, hogy tényleg semmi nem függ a generációktól. :))
Mindenesetre mindenki úgy csinálja, ahogy neki jólesik, te (kérdező) és én nem fogunk ráülni soha (legalábbis amíg még tudunk guggolni :D), más pedig igen. Mert nekünk így a jó, nekik úgy, és ez a normális.
És még egy gondolat (még mindig a 19-es válaszoló vagyok).
Csomó nyilvános wc össze van pisilve, vérezve, ezekre egyértelműen nem fogok ráülni. De ahol ez nincs, ott is ki tudja, hogy ki ült rajta. Sem bőrbetegséget, sem más egyebet nem szeretnék összeszedni. És ha ezt annyival meg lehet előzni, hogy nem ülök rá, akkor az nem áll semmiből, fél perc guggoláshoz nem kell sok combizom. Bár én más téren is nagyon tisztaságmániás vagyok, mind magamat, mind a környezetemet illetően, szóval innen eredhet a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!