Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tényleg boomer dolog nem...

Tényleg boomer dolog nem ráülni a nyilvános vécére? A fiatalabb generációk pedig már leülnek inkább?

Figyelt kérdés

2023. szept. 15. 14:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
30%
Amúgy retket, baktériumot bármit elkaphat még AIDS-et is,(mondjuk 0.00001%, hogy aidses vér van rajta, de van esély rá), de lehet hogy még Covidot is kaphatsz. Mondjuk én a bőrgombának se örülnék, sza mindíg körberakom az ülőkét..
2023. szept. 15. 20:49
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

* Egyébként a linkelt cikk szerint NAGYON valószínűtlen bármilyen nemi betegséget is elkapni.

7, 10 voltam

2023. szept. 15. 20:51
 13/25 anonim ***** válasza:
33%

Nem az ülőke fertőz, hanem maga a vécécsésze. Pisilhettek akár fejen állva is, a felfröcsögő baciktól kell félni, nem az ülők~től.

Összefosott meg összevérzett vécébe alapból nem megyünk be.

Amúgy rá lehet ülni, csak előtte le kell törölni az ülőkét.

Azt meg kicsit viccesnek tartom, hogy pont az olyan fajta csajok félnek a vécétől, akik télen tornacipőben és papírvékony farmerban járkálnak. Többet ártanak a veséjüknek, mintha összeszedtek volna valamit a vécén.

2023. szept. 16. 18:11
 14/25 anonim ***** válasza:
50%
17 vagyok és otthonon kívül sehol nem ülök rá soha.
2023. szept. 16. 20:17
 15/25 anonim ***** válasza:
80%
Itt írja a kommentben a kérdező a boomeres dolgot. https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__1231..
2023. szept. 18. 02:17
 16/25 A kérdező kommentje:

#15 jó megfigyelés, az a magyarázat hogy mindkét kérdést én írtam ki. Hogy akadtál rá? :D

A "boomeres dolgot" viszont nem a kérdező írja először, ha alaposan elolvasod. A másik kérdésnél a #22-es válaszoló írta azt, hogy ez szerinte generációs dolog, amivel nem értek egyet ugyan, de érdekes elmélet. (És itt a válaszok is azt mutatják, hogy nem neki volt igaza.)

2023. szept. 18. 11:46
 17/25 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem igénytelenség....én amikor raültem is mindig ott volt a tudat, hogy dzsuvába ültem...ezért nem ülök rá :/
2023. szept. 18. 12:24
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Névtelenül leírom, hogy le szoktam ülni. Persze nem publikus.

Annyira gyenge a combizmom (tényleg), hogy bajban is lennék. Vonaton, vagy ahol mégse ülök le (undi plázabudi) is kapaszkodom.

Egyfelől tudom, hogy kissé undi.

Másfelől NEM a puncim ér az ülőkéhez, hanem a bőr, centikkel arrébb.

Ha azt az oldalát nézzük, hogy fertőzéseket elkapni, akkor nyári, rövid nadrágban nyilvános padra ülni mennyivel biztonságosabb? Ugyanott ér hozzá a bőröd. Centikkel a nemi szervtől.

A puncit nyilván tisztán kell tartani, erre én is törekszem.

2023. szept. 18. 13:02
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Már az előző kérdésednél is leírtam, de leírom megint. 16 vagyok, ismerősi köröm 14-20 évesekből áll nagyrészt, és ez nem 1-2 embert takar. Egyikünk sem ül rá sehol otthonon kívül. Ellenben a 30-40-es, vagy idősebb korosztály, akiket ismerek (vagy családtagok), kivétel nélkül ráülnek. Én eddig pont fordítva gondoltam, hogy a fiatalabbak nem szoktak inkább ráülni, aki pedig 30 múlt, mindegyikük leül. De ezek szerint én valami fura környezetben élhetek...
2023. szept. 23. 16:35
 20/25 A kérdező kommentje:

Kicsit sem élsz fura környezetben, én 31 vagyok, az ikertesóm is (bármilyen meglepő :D), a húgom 29, anya 50. Egyikünk sem ül rá soha, ahogy a nagymamánk se tette (most lenne 73). Ugyanakkor vannak fiatalabb (huszonéves) barátnőim, akikkel szóba került azok sem.

Az előző kérdésnél se magamtól találtam ezt ki ha olvastad hanem egy válaszoló írta, idézem:

"Azért akik lepontozzák a guggolós válaszokat, gondoljanak bele legyenek szívesek abba, hogy a legtöbbünk ezt nem magától találta ki, hanem így neveltek minket, belénk rögzült egy pár évtized alatt, hogy ódzkodjunk leülni még a tisztának látszó felületre is - és amikor ezt a nevelést kaptuk, ad egy, jóval koszosabbak voltak általában a nyilvános vécék, ad kettő, nem voltak olyan kutatások, miszerint a nyilvános mosdók vécéülőkéje általában tisztább, mint a kilincsek. Ezt figyelembe véve, jogos a lepontozás szerintetek csak amiatt, mert titeket már nem így neveltek???"

És pont azért lepődtem meg ezen az elméleten, mert azt hittem hogy korosztálytól függetlenül alap, hogy nem ülünk rá. És ez alatt a kérdés alatt bebizonyosodott, hogy tényleg hülyeség ez az elmélet, a fiatalok közül is sokan nem ülnek rá :) (Én se, legalábbis szeretek még fiatalként gondolni magamra :D)

2023. szept. 23. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!