Ez normális hogy ennyire félek a nőgyógyásztól?
24 éves vagyok ! Még SOHA nem voltam nőgyógyásznál de holnap megyek .
Egész gyerekkorom óta rettegek tőle , és mindig attól féltem hogy nehogy el kelljen mennem , ezért meg is tettem mindent.
Most sajnos úgy alakult hogy el kell mennem de annyira félek hogy egész nap szó szerint remeg a kezem , szédülök , nem kapok levegőt és enni sem bírok. Semmi másra nem tudok figyelni csak erre hogy mi lesz holnap . Szerintem én el is fogok ájulni ott .
Nem tudom mi válthatja belőlem ki ezt a rettenetes félelmet , de csak ez . Más orvostól nem félek, volt már műtétem is meg minden . De ez katasztrófa amit most érzek.
#10. Cicuka, az, hogy te meg a másik félkegyelmű nyomkodjátok orrba-szájba a purosat, nem mérvadó. De a pipák száma jelez valamit, és a 8. Iq-betyárnak ban belőle kemény 2,5 🤣
De jó, értem, te meg a heteske olyan igénytelen peeetsák vagytok, hogy nem jártok el nőgyógyászhoz akkor sem, ha problémátok van, mint jelen esetben a kérdezőnek.
Nézd, tőlem heteskével eregethetitek magatokból a bűzös folyást és fekhettek kézenfogva a betegágyon méhnyakrákkal, miközben köpködtök a nyőgyógyász kifejezés hallatára. De mást ne akarjatok meggyőzni a hülyeségetekről. Nem, a covid oltástól nem mindmeghalunk, a Föld nem lapos, és a nőgyógyász sem maga Lucifer.
A kérdező legalább felelős, érett felnőtt nőként tenni akar az egészségéért kezeltetni akarja a nőgyógyászati problémáját, ami teljesen helyén való. És az is dicséretes, hogy ehhez igyekszik felderíteni a szorongása okát.
Az ilyeneket, mint ti, tiltani kéne örökre. Más egészségét veszélyeztetni bűntény.
Magatokkal azt csináltok, amit akartok.
😁 11- nél az iq kicsapta a biztosítékot. 😆
Félve kérdezem: "te nőgyógyász vagy? "😬
nyugi, túléled.
hány órára mész?
Normális ha valaki fél tőle, hiszen teljesen kiszolgáltatott helyzetben van ott az ember, de próbálj meg arra gondolni, hogy ez egy teljesen rutin dolog amin mindenki átesik és ha elmész nőgyógyászati vizsgálatokra, évente szűrésre azzal csak magadnak segítesz. (Illetve idővel kevésbé parázik tőle az ember, úgymond "megszokja")
Inkább egy kellemetlen 5 perc, mint hogy valami komolyabb probléma legyen.
Valahol normális, mert én voltam már fertőzés miatt és engem nagyon megviselt, azóta nem merek elmenni. De az itteni nőgyógyász amúgy se normális…mindenki utálja.
Szerintem a legtöbb orvos óvatos és odafigyel a betegre, biztos nem lesz semmi baj, pàr perc szerintem maximum az egész
Én sem szeretem, és sajnos én is mindig iszonyúan izgulok előtte. Évente járok rákszűrésre és ultrahangra. Kiderült, hogy miómám van, úgyhogy most már fél évente járnom kell kontrollra. Eddig az évi egy előtt is szorongtam.
Viszont így időben kiderült a problémám. Tünetem nem is volt.
Fontos a szűrés.
Mi volt ma? Túl vagy rajta kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!